medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3300 Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3300

Modelul de ecograf stationar digital din gama Apogee a producatorului SIUI ce va ofera o calitate superioara a imaginii intr-o gama larga de aplicatii precum abdomen, obstetrica, ginecologie, părţi moi, vascular, pediatric, neonatologie, urologie, musculo-skeletal. Platforma pe care este conceput dispozitivul este intuitiva si usor de utilizat, pe langa consola generoasa si ecranul de 18,5 inch, dispozitivul fiind dotat si cu touch screen de 8,4 inch. Aspectul atragator si  functiile performante cu care este echipat, fac din ecograful Apogee 3300 o varianta ideala, raport calitate-pret, atat pentru cabinete si clinici private cat si pentru sectiile de specialitate ale spitalelor.

detalii produs
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3500 Omni Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3500 Omni
Ecograful Apogee 3500 Omni se prezinta ca fiind solutia completa ce garanteaza performanta in examinarea si diagnosticarea prin ultrasunete datorita versatilitatii aplicatiilor clinice si a tehnologiei de ultima generatie, maximizand totodata investitia.
Apogee 3500 Omni este un sistem ecografic cu design ergonomic, imagine de inalta rezolutie, dopper color sensibil, imagine 3D(4D) live, kit complet de aplicatii si masuratori in cardiologie, usurinta in utilizare. 
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3500 Touch Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3500 Touch

Ecograful Apogee 3500 Touch este solutia eficienta pentru toate specialitatile medicale (shared service), aducand impreuna tehnologii ecografice de varf care ofera imagistica de cea mai inalta calitate la costuri reduse. Prin platforma puternica de procesare a ultrasunetelor si tehnologia inovativa folosita, Apogee 3500 Touch garanteaza calitatile cele mai importante ale unui sistem de ecografie generala, obstetrica-ginecologie si cardiologie la nivel performant: imagine 2D excelenta, Doppler color sensibil, imagine 3D(4D) in timp real, elastografie (optional), design ergonomic, aplicatii clinice generale, facilitate in utilizare datorita consolei cu touch-screen integrat.

detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3800 Omni Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3800 Omni

Varful de gama al "Seriei 3" a ecografelor SIUI - Apogee 3800 Omni, beneficiaza de cele mai noi descoperiri in diagnoza prin ultrasunete si de un design nou. Aplicarea acestor tehnologii, faciliteaza utilizarea si garanteaza specialistului o imagine de maxima calitate. Sistemul garanteaza o inalta performanta in examinare si diagnostic pentru: cardiologie - prin kitul complet de aplicatii si masuratori cardiovasculare, abdomen, structuri superficiale, musculoscheletal, urologie, pediatrie, neaonatologie, parti moi, neurologie, obstetrica, ginecologie.

detalii produs play videoprezentare video
  1. 1
  2. 2
  3. ...
  4. 3
  5. Next

Ecografe stationare alb negru si doppler color