De ce ecografele de la Numeris Medical sunt cele mai bune?

De ce ecografele de la Numeris Medical sunt o alegere buna?

in Blog, Ecografe

De ce ecografele de la Numeris Medical sunt o alegere buna?

Eficienta unei unitati medicale este data atat de profesionalismul personalului medical, cat si de calitatea echipamentelor utilizate de acestia.

Numeris Medical este furnizorul de echipamente medicale pe care va puteti baza si in care puteti avea incredere. Deoarece oferim consultanta in alegerea echipamentului potrivit nevoilor dvs. reale. Totodata, si garantia unor solutii tehnologice de cea mai buna calitate la un pret avantajos.

Aceste lucruri nu le spunem noi, ci medicii din Romania. Medici care au ales sa lucreze pe echipamentele furnizate de noi de peste 20 de ani.
La echipa clinicii Albion Medical, Bucuresti, ecograful stationar VINNO E35 este folosit in stabilirea unui diagnostic sigur si de incredere:

De ce ecografele de la Numersi Medical sunt cele mai bune

“ Cu ajutorul acestui instrument, specialistii nostri obtin imagini bine definite anatomic, diagnosticarea fiind facuta intr-un mediu sigur si profesionist.
Ce ne-a determinat sa apelam la ajutorul acestui ecograf, este una din functiile AI (artificial intelligence), LIVE IMT. O functie unica pe piata din Romania, cu ajutorul careia putem detecta prezenta ateroscrelozei la pacienti, sau pentru preventie, urmarirea regresiei si stoparea acesteia prin tratament adecvat.
La nivel international, modificarile IMT (intima media thickness) sunt folosite in managementul bolilor cardiovasculare sau pentru urmarirea eficacitatii unui medicament, fie in studii clinice, fie in clinici sau cabinete de specialitate.”
– Clinica Albion Medical, Bucuresti

Suntem bucurosi sa oferim clientilor nostri tehnologii avansate care sa le eficientizeze munca, timpul si diagnosticarea cat mai precisa a pacientilor.

Doriti o testare demonstrativa a ecografului VINNO E35?

Telefon
WhatsApp