Detectarea cancerului mamar la un alt nivel!

Detectarea cancerului mamar la un alt nivel!

in Blog, Mamografe

Detectarea cancerului mamar este o preocupare majora in domeniul medical, deoarece depistarea timpurie poate face diferenta intre viata si moarte. De aceea, tehnologia a avansat din mamografia 2D, la cea 3D, jucand  un rol important in imbunatatirea preciziei diagnosticului si implicit in cresterea ratei de supraviețuire a pacientelor. Unul dintre cele mai revolutionare si avansate sisteme de mamografie cu tomosinteza disponibile astazi este Clarity 3D de la Planmed.

Planmed Clarity 3D este un sistem mamografic pentru detectarea cancerului mamar. Calitatea excelenta a imaginii 3D este obtinuta prin tehnologia patentata Sync-and-Shoot (sincronizare si fotografiere), folosind doze mici de radiatii. Sistemul include pozitionarea unica a sanului cu tehnologia patentata MaxView si are generatorul integrat in echipament cu alimentare electrica la 220V.

Cu integrarea functiilor avansate pentru investigarea sanului si diagnosticarea cancerului mamar in diferite stadii de dezvoltare, Planmed Clarity 3D este o solutie completa pentru tomosinteza digitala a sanului. Poate fi utilizat in toate tipurile de centre de imagistica mamara, indiferent de marimea sau de locatia acestora.

Doriti sa integrati mamograful cu tomosinteză Clarity 3D în clinica dvs. medicala? Acum este foarte usor sa ne contactati, completand formularul de contact de mai jos!

    Telefon
    WhatsApp