medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

EduSon - Cursul nr. 1/Modulul I "Introducere in ultrasonografie"
MIERCURI , OCTOMBRIE 2019
EduSon - Cursul nr. 1/Modulul I
EduSon - Cursul nr. 1/Modulul I este incarcat in platforma online Flyinsono si poate fi vizualizat GRATUIT pana in 15 nov. 2019, de catre utilizatorii inregistrati. Primul curs este susținut de d-na Conf. Dr. Monica Platon Lupsor, Dep. Ecografie, Clinica Medicala III, Cluj Napoca.
Citeste mai mult...
Scoala de Vara de Ultrasonografie - EFSUMB Endorsed Course
JOI , IUNIE 2019
Scoala de Vara de Ultrasonografie - EFSUMB Endorsed Course
Numeris Medical sustine, in mod consecvent, invatarea continua in ultrasonografie, prin urmare, in 21-22.06.2019, va invitam in Constanta, la "Scoala de Vara de Ultrasonografie - EFSUMB Endorsed Course".
Citeste mai mult...
MARAMEDICA 2019
MARTI , IANUARIE 2019
MARAMEDICA 2019
In perioada 28.02-02.03.2019, Numeris Medical va fi prezenta la expo MaraMedica 2019, aducandu-va in prim plan echipamente de imagistica medicala de inalta performanta, precum si primul sistem online de invatare la distanta “Live”, dedicat ultrasonografiei, proiect care va fi prezentat sambata, 01.03.2019, de la orele 16.00 la Hotel Mara.
Citeste mai mult...
Workshop SonoAMB - "Ultrasonografia in Ambulatoriu"
MIERCURI , NOIEMBRIE 2018
Workshop SonoAMB -
“Ultrasonografia in Ambulatoriu” este numele simpozionului organizat in 17 noiembrie 2018 in localitatea Vama, Satu Mare, de catre Asociatia Romana pentru Studiul Ultrasonografiei Clinice si Aplicative (A.R.S.U.S.), in parteneriat cu Numeris Medical.
Citeste mai mult...
Dotarea cu echipamente medicale a Centrului Medical 360 Constanta - Un proiect Numeris Medical
MIERCURI , OCTOMBRIE 2018
Dotarea cu echipamente medicale a  Centrului Medical 360 Constanta - Un proiect Numeris Medical
Un plan ambitios, la a carui concretizare ne bucuram ca am luat parte: Dotarea completa cu echipamente medicale a Centrului Medical 360 Constanta.
Citeste mai mult...
Workshop – “Displazia de dezvoltare a soldului – diagnostic echografic”
MARTI , OCTOMBRIE 2018
Workshop – “Displazia de dezvoltare a soldului – diagnostic echografic”
In perioada 28-29 septembrie 2018 a avut loc in Galati, workshopul “Displazia de dezvoltare a soldului – diagnostic echografic“. Evenimentul s-a desfasurat la Spitalul Judetean de Urgenta pentru Copii “Sfantul Ioan” Galati. Partea teoretica a oferit cursantilor notiuni generale in ecografie, anatomia soldului si tehnica efectuarii ecografiei. Cursurile au fost sustinute de catre Dr. Laura Candussi si Conf. Dr. Victorița Ștefănescu. Printre invitații speciali care au susținut prelegeri s-au mai numărat Prof. Dr. Constantin Tica (Constanța) și Prof. Dr. Sandu Gabriel Aprodu (Iași). Participantii au avut ocazia ca in cadrul aplicatiilor practice sa utilizeze ecografe VINNO, valoroase in tehnica ecografica abordata.
Citeste mai mult...
Promotie VINNO E10
JOI , MARTIE 2018
Promotie VINNO E10
OFERTA SPECIALA - Ecograf Vinno E10 in configuratie cu sonda convexa si sonda lineara: 1500 EURO avans si 36 rate lunare a cate 375 EURO, TVA inclus.
Citeste mai mult...
Congresul national de medicina interna 2018
MARTI , MARTIE 2018
Congresul national de medicina interna 2018
Firma Numeris Medical, unic distribuitor al ecografelor VINNO, este alături de dumneavoastră la cel de-al XVIII-lea Congres Naţional de Medicină Internă care se va ţine la Călimăneşti- Căciulata, între 22 – 24 martie 2018. Veți avea ocazia de a testa două ecografe multidisciplinare VINNO și să descoperiți performanțele acestora, de un real folos in efectuarea examinărilor clinice și în stabilirea diagnosticelor.
Citeste mai mult...
MARAMEDICA 2018
JOI , FEBRUARIE 2018
MARAMEDICA 2018
Firma Numeris Medical, unic distribuitor al ecografelor de înaltă performanță VINNO, este alături de dumneavoastră la Manifestarea științifica si expozițională medicală - ediția a XV-a "Maramedica".
Citeste mai mult...
Workshop SonoMed “Actualitati în Ultrasonografie"
MARTI , NOIEMBRIE 2017
Workshop SonoMed “Actualitati în Ultrasonografie
Aniversarea celor 20 de ani de activitate a companiei noastre a fost marcata printr-un eveniment de exceptie- Workshopul SonoMed cu tema: “Actualități în Ultrasonografie", la care au participat 42 de medici din Maramures si nu numai.
Citeste mai mult...
  1. Next