medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Platforma online pentru cursurile de ecografie Eduson, la dispozitia Catedrei de Imagistica Medicala a Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca
JOI , APRILIE 2020
Platforma online pentru cursurile de ecografie Eduson, la dispozitia Catedrei de Imagistica Medicala a Universitatii de Medicina si Farmacie

Contextul mondial actual a dus la transferul in online a multor activitati ale populatiei, astfel incat societatea sa isi poata continua, pe cat posibil, viata de zi cu zi. In aceasta perioada de limitare a contactelor sociale, personalul medical, chiar si cel in devenire, are nevoie de pregatire continua, iar medicii care urmeaza stagiul de rezidentiat la Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie "Prof. Dr. Octavian Fodor" din Cluj Napoca, tocmai de acest lucru beneficiaza, prin intermediul unei platforme online dedicata invatarii la distanta.
Aceasta platforma a fost pusa la dispozitia Catedrei de Imagistica Medicala a UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca de catre firma Numeris COM SRL, la propunerea d-nului Prof. Dr. Radu Badea, in baza diverselor colaborari pe tele-medicina si tele-ultrasonografie, realizate in decursul anilor:

"Eu, cand ma gandesc la firma Numeris, ma gandesc la faptul ca, datorita dansilor, noi am avut posibilitatea sa dezvoltam primul proiect de tele-ultrasonografie, in urma cu multi ani de zile si, datorita faptului ca dansii si-au dezvoltat aceasta preocupare, au reusit sa implementeze nu numai probleme si proiecte de telemedicina, folosind echipamente ecografice, dar si proiecte de tele-educatie, mai nou. In momentul acesta datorita situatiei pe care cu totii o cunoastem si pentru ca incercam sa interpunem intre noi si cursanti echipamente de tele-educatie, noi folosim platforma Eduson si aceasta este prin bunavointa d-nului ing. Tarta, caruia ii multumesc, inca o data, foarte mult. " (Prof. Dr. Radu Badea)