Proceduri de intretinere a ecografelor VINNO

Proceduri de intretinere a ecografelor VINNO

in Blog, Ecografe

Ingrijirea frecventa si diligenta a ecografului VINNO, reduce riscul de raspandire a infectiilor si prelungeste ciclul de viata al echipamentului de imagistica medicala.

Este important ca inainte de utilizare sa verificati carcasa produsului, cablurile, cordoanele si prizele.
Ecografele trebuie utilizate de catre un medic licentiat, care este calificat sa utilizeze in mod direct un aparat medical.Sau sub supravegherea acestuia.

In momentul in care curatati aparatul medical, este foarte important sa deconectati aparatul de la orice sursa de curent. Pentru curatare utilizati un agent ce nu dauneaza aparatului medical. Este foarte bine de stiut sa nu pulverizati detergentul direct pe ecograf. Acest lucru poate duce la deteriorarea suprafetei aparatului. Totodata nu folositi substante chimice precum benzen, alcool, diluat, ceara.

Cum se intretin componentele ecografelor VINNO?

Consola – folositi o laveta moale usor umezita cu sapun neutru sau detergent special de curatare a aparatelor medicale pentru a curata suprafetele exterioare ale aparatului.

Monitor– se sterge cu o laveta moale, uscata, intr-o singura directie. Daca ecranul este murdar, insistati de mai multe ori.

Sonde – curatarea sondelor necesita multa atentie, asadar nu folositi o perie chirurgicala pentru curatearea sondelor.
Deconectati sonda de la sistem. Foloisiti o laveta moale usor umezita cu solutie speciala de curatare a sondelor. Pentru a inlatura particulele ramase, se clateste cu apa pana la punctul de scufundare si se sterge cu o laveta usacata.

Filtre de aer – Daca filtrul de aer este infundat din cauza prafului, ecograful dvs ar putea determina supraincalzire si generarea de zgmotot. Asadar, blocati rotile din fata ale ecografului dvs. VINNO, scoateti filtrul de aer, scuturati-l de excesul de praf si curatati foarte bine cu apa si sapun neutru. Iar la final, sterge-ti cu o laveta uscata filtrul si lasati-l la uscat la umbra.

Doriti informatii suplimentare despre modalitatile de intretinere a ecografelor VINNO? Echipa noastra va poate ajuta si indruma printr-un tutorial live de mententata prin platforma Flyisono sau ne puteti contacta la 0730 033998

Telefon
WhatsApp