Telemedicina si ecografia: cum pot beneficia medicii de aceste servicii inovatoare

Telemedicina si ecografia: cum pot beneficia medicii de aceste servicii inovatoare

in Blog, Telemedicina

Telemedicina este un domeniu in plina dezvoltare, ce ofera solutii moderne si eficiente pentru furnizarea de servicii medicale la distanta. Unul dintre domeniile in care telemedicina are un impact major este cel al ecografiei. Dar cu toate acestea, accesul la examinarile ecografice poate fi limitat de factori precum costul, disponibilitatea, calitatea sau competenta personalului medical.

Telemedicina si ecografia: cum pot beneficia medicii de aceste servicii inovatoare

Aici intervine  platforma de telemedicina, Flyinsono. Aceasta este compatibila cu ecografele VINNO si este destinata cabinetelor si clinicilor medicale. Se furnizeaza acces live la investigatii ultrasonografice la distanta si se ofera posibilitati de analiza si masurare a ecografiilor efectuate pe pacienti. Imaginile ecografice sunt  transmise in timp real catre medicii specialisti, care le pot interpreta si oferi un dignostic sau o a doua opinie.  

Platforma de telemedicina Flyinsono este o solutie inovatoare, care aduce multiple beneficii pentru medicii care folosesc ecografia ca instrument de diagnosticare, precum:

  •  Reducerea costurilor si a timpului necesare pentru deplasarea pacientilor sau a medicilor la centrele de imagistica medicala;
  • Imbunatatirea colaborarii si a comunicarii intre medici, care pot schimba imagini ecografice, consultatii si recomandari in mod securizat si eficient;
  • Cresterea satisfactiei si a increderii pacientilor, care pot beneficia de un diagnostic rapid si precis, fara a fi nevoiti sa se deplaseze sau sa astepte.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre cum puteti beneficia de platforma de telemedicina Flyinsono, va invitam sa ne contactati in formularul de contact de mai jos. Vom fi bucurosi sa va oferim mai multe informatii si sa va prezentam avantajele si modalitatile de utilizare a acestei solutii inovatoare.

    Telefon
    WhatsApp