Flyinsono – platforma online dedicata ultrasonografiei

in Telemedicina

Ca urmare a accesului tot mai greoi intre diverse destinatii, a timpului tot mai limitat si a lipsei tot mai acute de specialisti in domeniul medical, Flyinsono vine sa sustina personalul medical si sanatatea populatiei, fiind prima platforma virtuala, care ofera medicilor acces live la investigatii ultrasonografice, posibilitati de analiza/masurare pe investigatii efectuate pe pacienti, cursuri online, si chiar acces la o diagnosticare automatizata pe diverse tipuri de investigatii, printr-un algoritm care extrage si coreleaza diagnosticele dintr-o baza de date foarte mare, pentru a oferi o probabilitate cat mai mare a diagnosticelor sugerate.

Aceste functionalitati se pot accesa online, atat in timp real (Live), cat si din datele stocate intr-un server de tip Cloud, printr-o simpla conexiune la internet, de pe orice dispozitiv: PC, telefon inteligent, tableta.

Flyinsono – prima platforma online dedicata ultrasonografiei

Aplicatii si functionalitati Flyinsono:

 

Live Us


Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii se pot consulta cu alti medici specialisti din alte zone, care pot vedea investigatia in timp ce aceasta se produce si pot interveni cu instructiuni de manualitate a ecografului, pareri, diagnostice, etc., pentru a obtine cea mai buna imagine si a scurta timpul decizional, mai ales in cazurile complexe si urgente.

Remote Us


Investigatiile ecografice se pot salva intr-un fisier de tip Cloud, putand fi accesate oricand si de oriunde de catre utilizatorii autorizati de specialistul care a initiat sesiunea, astfel incat acestia sa poata instrumenta investigatiile (masuratori, interpretari, etc.) si sa vina cu un buletin de diagnostic propriu, pe care il pot atasa in folderul pacientului investigat. Aplicatia are potentialul de a transmite datele direct pe sistemul de informatii al spitalului. Sistemul nu stocheaza informatiile pe dispozitivele utilizate, garantand securitatea maxima a datelor stocate in Cloud.

Online Training


Aceasta aplicatie faciliteaza accesul la cursuri online oferite de profesori doctori de specialitate in domeniul ultrasonografiei, imbinand predarea teoretica cu aplicatiile practice pe echipamentele medicale. Cursantii, fie medici care doresc sa acumuleze competente in ecografie, fie tineri rezidenti care doresc sa se specializeze, pot vizualiza cursurile live, inclusiv fereastra cu ecograful, urmarind cum se preiau si se analizeaza/masoara diversele sectiuni de interes, precum si interpretarile specialistilor si pot interactiona cu profesorul prin chat. De asemenea, cursurile vor putea fi vizualizate si ulterior sesiunii live, acestea fiind stocate in Cloud, in cazurile in care prezenta nu a putut fi posibila.

Flyinsono – prima platforma online dedicata ultrasonografiei

 

Telefon
WhatsApp