medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Workshop SonoMed “Actualitati în Ultrasonografie"
MARTI , NOIEMBRIE 2017
Workshop SonoMed “Actualitati în Ultrasonografie

Aniversarea  celor 20 de ani de activitate a companiei noastre a fost marcata printr-un eveniment de exceptie- Workshopul SonoMed cu tema: “Actualități în Ultrasonografie", la care au participat 42 de medici din Maramures si nu numai.

 

Manifestarea a avut loc la Baia Mare si s-a desfasurat in colaborare cu Asociaţia ARSUS, sub coordonarea d-lui. Prof. Dr. Radu Badea,  șeful compartimentului de ultrasonografie al Clinicii Medicale 3 din Cluj Napoca si principalul lector al evenimentului.

 

Am fost onorati sa ii avem alaturi si pe Doamna Conferentiar Dr. Monica Platon, sef lucrari la disciplina Imagistica Medicala din cadrul Facultatii de Medicina UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca si pe Dr. Titus Suteu cadru didactic asociat, Disciplina de Imagistica Medicala a UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca si formator in ecografie pentru studenti, medici rezidenti si specialisti.

 

Workshopul aniversar a fost structurat pe doua sectiuni, prima parte abordand actualitati si aplicatii clinice ale ultrasonografiei. In a doua parte a cursului, medicii participanti au luat parte la activitati practice efectuate in baza unui barem de proceduri si manopere definite sub atenta supraveghere a celor 3 lectori. Sesiunea hands-on a avut loc pe 4 ecografe marca VINNO, echipamente de ultima generatie puse la dispozitia participantilor de catre NUMERIS MEDICAL.

 

Bucuria noastra si masura calitatii manifestarii vine din feedbackul pozitiv primit atat din partea lectorilor cat si din partea participantilor, ceea ce ne incurajeaza sa organizam si in viitor evenimente stiintifice si educationale.

 

In cei 20 de ani de activitate Numeris Medical s-a implicat in numeroase proiecte, remarcandu-se in piata romaneasca atat pentru implementarea unor solutii revolutionare de telemedicina cat si pentru linstalarea de echipamente medicale cu un raport calitate-pret excelent in aproape toate colturile tarii.

 

Le multumim tuturor colaboratorilor nostri si ne angajam ca in anii ce vor urma  sa mentinem la standarde cat mai inalte intreaga noastra activitate.