medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

dr.Doina PIRIU - Diamed Clinic Research Constanta

NUMERIS MEDICAL este realmente o companie de incredere, care vine in intampinarea cerintelor clientilor oferind cu profesionalism solutii integrate, adaptate fiecarui beneficiar. Echipamentele medicale comercializate de NUMERIS MEDICAL sunt la standarde calitative ridicate, iar raportul foarte bun pret/calitate este unul din argumentele care m-au facut sa colaborez cu aceasta companie. Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat si le-am gasit atunci cand am ales sa lucram cu NUMERIS MEDICAL.

Dr. Vasile Bonat- Medic Primar Medicina Interna

Colaborez cu firma Numeris Medical, inca din anul 1998. Am beneficiat de tehnica Telemed-Ultraview in ultrasonografie. Am colaborat la prima demonstratie de Telemedicina, in 2005, alaturi de echipa de la Cluj. Ulterior, am continuat colaboarea cu echipa profesorului Radu Badea prin interpretarea imaginilor achizitionate in cabinetul privat, beneficiind de a doua opinie in cazul imaginilor care ridicau dificultati de interpretare. Firma Numeris Medical mi-a asigurat suportul tehnic si indrumarea, trecand la o alta generatie de ecografe, ECM Imagyne. Cred ca am fost primul beneficiar al acestei tehnologii in ultrasonografie, ceea ce a reprezentat un salt din punct de vedere tehnic, iar noul software upgradabil a ridicat semnificativ calitatea imaginilor. In cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare, beneficiem de un echipament SIUI-Apogee 5500, de care eu si colectivul suntem deosebit de multumiti. Prezenta firmei in orasul nostru, ne asigura service-ul prompt, neexistand timp morti in exercitiu, din lipsa de echipament functional. Doresc viata lunga firmei si angajatilor sai, sperand intr-o colaborare la fel de fructoasa. Dr. Vasile Bonat Medic Primar Medicina Interna SJU "Dr. Constantin Opris" Baia Mare Medic Specialist Nefrologie Competente in Ultrasonografie

Ec. Adrian MOCIU - Director Executiv OCH

Numeris Medical este unul dintre furnizorii de echipamente medicale pe care te poti baza ca unitate sanitara privata. Un furnizor in care poti avea incredere pentru ca vinde la preturi corecte, ofera sprijin si consultanta de calitate in achizitia echipamentelor si intotdeauna au incercat sa gaseasca cele mai bune solutii pentru noi.