medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Masa operatie T3600 Masa operatie T3600
Masa de operatie actionata electrohidraulic T3600 se poate utiliza pentru chirurgie toracica, chirurgie abdominala, neurochirurgie, chirurgie ORL, chirurgie ginecologica si chirurgie urologica.
Constructie robusta: fabricata din otel inoxidabil, rezistent la coroziune, usor de curatat, T3600 dispune de acumulator integrat reincarcabil, care poate functiona timp de 15 zile, daca este complet incarcat.
Sectiunile mesei T3600 pot fi controlate atat prin panoul de control, situat pe coloana centrala a mesei, cat si din telecomanda.
Cele doua controlere permit un raspuns rapid în situatii de urgenta.
Functie de  auto-blocare, în cazul în care nu exista nici o tasta apasatã în interval de 1 minut, pentru a evita functionarea neintentionata.
 
detalii produs
Sistem de endoscopie cu lumina fluorescenta Spectrum Sistem de endoscopie cu lumina fluorescenta Spectrum
Diagnosticul obtinut prin intermediul imagisticii devine din ce in ce mai important.
Platforma Quest Spectrum duce imagistica din salile de operatii la un nou nivel. Abilitatea extraordinara de a afisa concomitent imaginea color si imaginea obtinuta cu sonda de emitere a luminii fluorescente, combinate, fara a fi necesara comutarea, face din Spectrum un instrument valoros in chirurgia de precizie si diagnostic.
Platforma poate fi utilizata atat pentru operatiile deschise, cat si pentru pentru interventiile minim invazive, cu ajutorul lentilei si a laparoscopului.
Interventiile chirurgicale ghidate prin imagistica fluorescenta confera un nou pachet informational, care altfel ar fi inaccesibil. Dupa injectarea fluoroforului si captarea imaginii cu Platforma Quest Spectrum, structuri, altfel invizibile chirurgului, pot fi vizualizate pe ecranul dispozitivului.
 
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf pentru anestezie ecoghidata AcuVista Grace Ecograf pentru anestezie ecoghidata AcuVista Grace

Ecograf ultraportabil, special creat pentru aplicatii in anestezia regionala. Simplitatea interfetei sale unice se evidentiaza ca trasatura principala a dispozitivului. Un singur buton integrat cu functie all-in-one si ecranul tactil cu functia "multitouch recognition", sunt inovatii folosite pentru prima data in domeniul explorarii cu ultrasunete. Interfata simpla si intuitiva si bara de instrumente cu pictograme sunt similare celor utilizate pentru telefoanele inteligente. Imaginea ecografica umple intregul ecran orientat vertical. Dimensiunea imaginii ecografice este comparabila cu cea afisata pe monitoarele de 19-20" ale ecografelor clasice.

detalii produs play videoprezentare video
  1. Next
  2. 1
  3. 2
Dotare sali de operatie