Clientii nostri

Asist.Univ. Dr. Pantea-Rosan Larisa

Asist.Univ. Dr. Pantea-Rosan Larisa

Ecocardiografia este in ziua de azi cea mai folosita investigatie imagistica in cardiologie, oferind informatii asupra structurii i functiei cordului, fiind lipsita de riscuri, astfel poate fi folosita inclusiv la copii sau femeile gravide. Ecografia Doppler prin diferitele tipuri de examinare, contribuie atat la stabilirea diagnosticului, cat i a conduitei adecvate a schemei terapeutice.

Intr-o piata extrem de competitiva i concurentiala, in plin progres, in care majoritatea medicilor cauta sa achizitioneze aparatura de la brandurile cu traditie in domeniu, am fost placut surprinsa cand am testat ecografele marca VINNO, comercializate de firma Numeris Com S.R.L. Imaginile ecocardiografice dobandite cu ajutorului ecografului Vinno 055, cat i examinarile Doppler (pulsat, continuu, color i tisular) sunt de o calitate foarte buna, rivalizand cu alte branduri renumite.

Colaborarea noastra cu reprezentantii firmei Numeris Com S.R.L., a inceput in urma cu mai multe luni, iar dupa o prospectare a pietei, i incercarea mai multor ecografe, am ales ecograful VINNO G 55, care ulterior mi-a devenit un partener de incredere, in diagnosticarea i tratamentul bolilor cardiace.

Raportul calitate-pret este foarte bun, fapt pentru care recomand cu caldura medicilor care sunt in cautarea unui ecograf sa testeze i ecografele marca VINNO, inainte de a lua o decizie de achizitie.

Nu in ultimul rand, doresc sa reiterez faptul ca sunt profund impresionata de conditiile de achizitie oferite de firma furnizoare, precum i de promptitudinea, seriozitatea i devotamentul echipei de la firma Numeris Com S.R.L.

Prof. Univ. Dr. Tofolean Ioan Tiberiu

Prof. Univ. Dr. Tofolean Ioan Tiberiu

Colaborarea mea cu firma NUMERIS dureaza de multi ani si are la baza 2 lucruri fundamentale: calitatea aparatelor pe care le promoveaza, dar, mai presus, calitatea deosebita a colectivului: seriozitate, competenta si disponibilitatea de a sprijini neconditionat invatarea si practicarea ecografiei . 

Sunt principalii sustinatori ai „ Scolii de vara de US din Constanta” care a depasit 10 editii ! Merita intreaga noastra consideratie si cred ca sunt un exemplu demn de urmat.

Adrian Ratiu, Medic Primar Obs-Gyn, SCMUT, TM

Adrian Ratiu, Medic Primar Obs-Gyn, SCMUT, TM

“Morfologia fetala si, cu precadere, perinatologia, sunt investigatii medicale extrem de “sensibile”, care ne furnizeaza informatii foarte importante vizavi de structura fatului intrauterin si potentialele anomalii congenitale. Avand in vedere faptul ca fatul este mereu in dinamica, iar detaliile redate de imaginile ecografice 2D, 3D, sau 4D trebuie sa aiba o acuratete excelenta, este nevoie ca aparatul ecografic utilizat sa fie dotat cu tehnologii de procesare a imaginilor de ultima generatie si sa vina mereu cu imbunatatiri software, pentru a fi in permanenta aliniat la actualitate. Din aceste considerente si luand in calcul pretul foarte competitiv, precum si comunicarea foarte buna cu echipa Numeris Medical, am decis sa achizitionez varful de gama al ecografelor Vinno si pot sa spun, dupa cateva luni de utilizare, ca am ales foarte bine, ecograful ridicandu-se la nivelul asteptarilor.”

Conf. Univ. Dr. Ciprian Brisc

Prof. Dr. Ciprian Brisc

“Intr-o piata extrem de competitiva, in care majoritatea medicilor specialisti in ultrasonografie cauta sa achizitioneze aparatura de la brandurile cu traditie in domeniu, intrucat cunosc aparatele, fluxul de lucru, experienta angajatilor pe partea de servicii post-vanzare, etc., am avut o surpriza placuta la testarea ecografelor Vinno, distribuite in Romania de firma Numeris Com, o companie din Maramures cu experienta vasta in comercializarea de echipamente medicale. Ecografele Vinno sunt moderne, ergonomice, detin ecrane tactile, si un flux de lucru simplu si usor de asimilat pentru utilizatori. De asemenea, ecografele au un soft special pentru transmiterea investigatiilor in timp real specialistilor, in vederea obtinerii de “second opinion”. Raportul calitate/pret este foarte bun, asadar recomand medicilor sa testeze si ecografele Vinno, inainte de a lua o decizie de achizitie. “
Dr. Titus Suteu - Ecomed Suteu SRL - Numeris Medical - Echipamente medicale: Ecografe, Mamografe, Aparatura radiologie

Dr. Titus Suteu - Ecomed Suteu SRL

In decursul anilor, am avut prilejul sa utilizez aparatura ultrasonografica de la diversi producatori, asadar decizia de a achizitiona un ecograf Vinno a fost indelung fundamentata, testand bine ecografele din piata si cele comercializate de firma Numeris Medical. Decizia de a achizitiona Vinno s-a dovedit a fi de bun augur, ecografele indeplinind foarte bine asteptarile noastre, incepand de la designul progresist, imaginea excelenta, fluxul de lucru extrem de intuitiv, toate la pachet cu un pret foarte competitiv si asistat indeaproape de o echipa “umana”, mereu dispusa la a interveni rapid cu orice informatie sau ajutor solicitat de noi, cu care am avut o colaborare foarte buna de-a lungul anilor. Dr. Titus Suteu – Medicina Generala, Ecomed Suteu SRL
Prof. Univ. Dr. Elvira Craiu

Prof. Univ. Dr. Elvira Craiu

Parteneriatul nostru cu Numeris Medical se bazeaza pe profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea serviciilor oferite. Pentru pacientii nostri este foarte importanta calitatea actului medical, ecograful Vinno E20, achizitionat la cabinet, raspunzand cerintelor noastre.Prof. Univ. Dr. Elvira Craiu – Medic Primar Cardiologie
Dr. Nicu Caceaune - Institutul Clinic Fundeni

Dr. Nicu Caceaune - Institutul Clinic Fundeni

Ecografia prezentului este un examen clinic important in detectarea multor afectiuni, iar existenta unui echipament, care sa se ridice la nivelul cerintelor actuale, echivaleaza cu diagnosticul corect si atat de necesar pacientului. Experienta acumulata in cei 27 de ani de activitate din Centrul de Medicina Interna – Nefrologie, din cadrul Institutului Clinic Fundeni si necesitatea achizitiei unui echipament, care sa se ridice la nivelul asteptarilor, m-au facut sa ma orientez spre mediul privat, spre o colaborare mai veche cu societatea Numeris Medical, o companie cu peste 20 de ani vechime in acest domeniu, care vine in intampinarea nevoilor clientilor, oferind solutii integrate, adaptate fiecarui beneficiar. La momentul de fata, examinez pacientii cu ajutorul ecografului Vinno E10. De ce Vinno E10? In primul rand, pentru modul negativ al scarii de gri, pentru Doppler-ul performant si pentru multitudinea de caracteristici, care imi usureaza analizarea pacientului. Modul negativ prezinta un mare avantaj in examinare, deoarece detaliile tesuturilor si tumorilor sunt usor de detectat. Sunt placut impresionat de raportul pret/calitate al aparatelor Vinno, dar, mai ales, de respectarea deplina a angajamentelor asumate de Numeris Medical si Vinno.
Dr. Vasile Bonat- Medic Primar Medicina Interna

Dr. Vasile Bonat- Medic Primar Medicina Interna

Colaborez cu firma Numeris Medical, inca din anul 1998. Am beneficiat de tehnica Telemed-Ultraview in ultrasonografie. Am colaborat la prima demonstratie de Telemedicina, in 2005, alaturi de echipa de la Cluj. Ulterior, am continuat colaboarea cu echipa profesorului Radu Badea prin interpretarea imaginilor achizitionate in cabinetul privat, beneficiind de a doua opinie in cazul imaginilor care ridicau dificultati de interpretare. Firma Numeris Medical mi-a asigurat suportul tehnic si indrumarea, trecand la o alta generatie de ecografe, ECM Imagyne. Cred ca am fost primul beneficiar al acestei tehnologii in ultrasonografie, ceea ce a reprezentat un salt din punct de vedere tehnic, iar noul software upgradabil a ridicat semnificativ calitatea imaginilor. In cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare, beneficiem de un echipament SIUI-Apogee 5500, de care eu si colectivul suntem deosebit de multumiti. Prezenta firmei in orasul nostru, ne asigura service-ul prompt, neexistand timp morti in exercitiu, din lipsa de echipament functional. Doresc viata lunga firmei si angajatilor sai, sperand intr-o colaborare la fel de fructoasa. Dr. Vasile Bonat, Medic Primar Medicina Interna SJU “Dr. Constantin Opris” Baia Mare Medic Specialist Nefrologie Competente in Ultrasonografie

Dr. Doina PIRIU - Diamed Clinic Research Constanta

Dr. Doina PIRIU - Diamed Clinic Research Constanta

NUMERIS MEDICAL este realmente o companie de incredere, care vine in intampinarea cerintelor clientilor oferind cu profesionalism solutii integrate, adaptate fiecarui beneficiar. Echipamentele medicale comercializate de NUMERIS MEDICAL sunt la standarde calitative ridicate, iar raportul foarte bun pret/calitate este unul din argumentele care m-au facut sa colaborez cu aceasta companie. Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat si le-am gasit atunci cand am ales sa lucram cu NUMERIS MEDICAL.
Ec. Adrian MOCIU - Director Executiv OCH

Ec. Adrian MOCIU - Director Executiv OCH

Numeris Medical este unul dintre furnizorii de echipamente medicale pe care te poti baza ca unitate sanitara privata. Un furnizor in care poti avea incredere pentru ca vinde la preturi corecte, ofera sprijin si consultanta de calitate in achizitia echipamentelor si intotdeauna au incercat sa gaseasca cele mai bune solutii pentru noi.
Telefon
WhatsApp