medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

DESPRE NOI

- Numeris Com a luat fiinta in 1997 si este unic importator si distribuitor pe piata romaneasca al ecografelor digitale TELEMED din anul 2000. In continua dezvoltare, de la an la an, firma noastra a extins gama de produse prin colaborari cu noi furnizori si producatori de echipamente medicale cum ar fi Roesys - Germania (radiologie digitala), VINNO - China (ecografe), SIUI - China (ecografe), Oricare - USA (aparatura chirurgie si ATI). 
 
 
- Prin reteaua dezvoltata la nivel national, firma noastra vine in sprijinul cabinetelor medicale private, medicilor de familie si unitatilor medicale de stat oferind dotari si solutii complete.
 
 
- In permanenta, pe langa activitatea comerciala desfasurata, Numeris Com este implicata in mai multe proiecte comune cu unitati medicale din domeniul de stat si privat, organizatii din domeniu medical, desfasurand o continua munca de cercetare in domeniul informaticii medicale si telemedicinei.
 
 
- Specialistii nostri au realizat  in 2005 prima transmisie de tele-ecografie in timp real intre doua orase din Romania (Cluj - Baia Mare) si au dezvoltat aplicatia TeleView - o solutie proprie de telemedicina cu controlul de la distanta al echipamentelor medicale.