medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf Portabil CTS 8800 Plus Color Ecograf Portabil CTS 8800 Plus Color
Ecograful CTS 8800 Plus Color este cel mai performant dispozitiv din clasa sa de pret. Aparatul vine in intampinarea exigentelor prin combinarea celor mai noi tehnologii din imagistica alb-negru cu avantajele imaginilor Doppler Color. Sistemul este dotat cu modurile Doppler Color, Doppler Pulsat si Triplex, fiind astfel un dispozitiv complet echipat pentru utilizatorarea in multiple aplicatii clinice.

 

detalii produs
Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Touch Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Touch
Ecograful Portabil Apogee 1200 Touch incorporeaza o serie de instrumente avansate de optimizare a imaginii, precum Imagistica Panoramica in Timp Real (X-Beam), Filtru de Zgomot Adaptativ, Masurare automata a IMT, fiind astfel un echipament dedicat, in special, examinarilor de Obstetrica-Ginecologie si Parti Moi.
Functia Sono Air, o inovatie SIUI, ofera medicilor mobilitate, prin accesarea imaginilor via iPad sau iPhone, sau prin transmiterea lor catre o imprimanta wireless, chiar si atunci cand nu se afla langa aparat.
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Omni Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Omni

Fiind conceput folosind cea mai inalta tehnologie si cele mai noi descoperiri in diagnoza prin ultrasunete, Ecograful Apogee 1200 Omni este un echipament portabil cu performantele unui echipament stationar din clasa premium. Impreuna cu multiplele aplicatii clinice generale, Apogee 1200 Omni ofera un pachet complex de examinare cardio-vasculara ce acopera cerintele celor mai exigenti medici imagisti si cardiologi.

detalii produs
Ecograf portabil Doppler Color Apogee 1000 Ultracloud Ecograf portabil Doppler Color Apogee 1000 Ultracloud

Performanta de varf intr-un echipament ultracompact; ecograful portabil Apogee 1000, cel mai nou dispozitiv portabil al producatorului SIUI dispune de pachete avansate de software pentru optimizarea imaginilor si pachete complete de masuratori pentru o gama larga de aplicatii, precum: Ultracloud, tehnologie inovatoare ce permite salvarea parametrilor examinarii pe un server, accesarea ulterioara a datelor si examinarilor, efectuarea upgrade-urilor de sistem precum si comunicarea cu alti specialisti pentru obtinerea celor mai bune rezultate, Macro Fidelity Imaging (MFI) reduce distorsiunile de semnal si zgomotele, obtinandu-se astfel imagini premium cu o rezolutie remarcabila, contrast puternic si penetrare imbunatatita si VS-Flow pentru vizualizarea vaselor mici la o rezolutie superioara.

detalii produs play videoprezentare video
  1. Next
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. Next