medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Ecograf stationar VINNO G65

Ecograful premium VINNO G65 integreaza tehnologiile hardware a noii platforme software VLucid, care garanteaza o imagine cu structuri anatomice bine delimitate, claritate si penetrabilitate superioare, crescand astfel increderea utilizatorilor in diagnostice.

Tehnologia:

Noile tehnologii dezvoltate pe baza inteligentei artificiale (AI) scurteaza timpul investigatiilor ecografice, prin identificarea precisa a leziunilor si analiza automata a acestora, fiind de un real ajutor in cazul leziunilor foarte mici, cum ar fi cele de la nivelul sanului (VAid).
Noua tehnologie Doppler de redare volumetrica, VLuminous Flow, asigura o detectie imbunatatita a dinamicii fluxului sangvin, beneficiind de o sensibilitate excelenta, necesara in special in investigatiile dificile pe vasele mici de sange.

Datorita tehnologiei Zone Image imaginile obtinute au o rezolutie inalta si o penetrabilitate foarte buna atat la suprafata, cat si in adancime.
Interfata platformei ecografice beneficiaza de touchscreen, fiind extrem de intuitiva si customizabila dupa nevoile medicilor utilizatori, importul si generarea de rapoarte pentru pacienti, re-pozitionarea butoanelor de pe ecranul tactil, printarea 3D etc.

Formatorul de unda (Beamformer) permite procesarea datelor cu o frecventa de pana la 25 MHz, favorizand obtinerea de imagini cu inalta rezolutie spatiala.
Modulul software VWork ofera utilizatorului posibilitatea crearii de protocoale de lucru standardizate pentru fiecare aplicatie. Se eficientizeaza astfel fluxul de lucru, reducandu-se durata examinarilor.


Citeste detalii tehnice >
cere oferta

Cererea de oferta a fost trimisa cu succes!

Completeaza formularul de mai jos si primesti oferta pe email

Introduceti cu atentie datele necesare!
close
COMANDA RAPIDA: Tel./Fax: 0262 223416 Mobil: 0730-033998

- monitor de inalta rezolutie LED 21.5 inch

- ecran tactil LED de 13.3 inch

- 5 porturi active de sonde

- platforma software cu gama de frecvente: 1-25 MHz

- platforma software VLucid

- memorie HDD: 1TB

- stocare bucle CINE: 1500 secunde

- Bluetooth integrat pentru transmiterea datelor

- conectivitate LAN, E-mail

- ajustare inaltime, unghi si adancime consola de operare

- pedala configurabila integrata

- unitate optica (CD/DVD) pentru salvare date

- incalzitor de gel integratVideo