medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf stationar VINNO G60 Ecograf stationar VINNO G60
Ecograful Vinno G60 foloseste tehnologie de ultima ora in achizitia imaginilor prin ultrasunete oferind performante ridicate si o ergonomie eficienta in utilizare foarte bune.
 
Ecograful G60 beneficiaza de tehnologia inovativa RF conceputa de VINNO. Aceasta ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. Semnalul achizitionat prin sonda are o banda larga RF, acesta fiind chiar de un ordin de marime mai mare decat metoda traditionala. Prin aceasta se retin mult mai multe informatii, post-procesarea oferind imagini de o calitate mult mai buna atat in rezolutie cat si in contrast. Acest sistem de achizitie permite utilizarea sondelor in domeniul 1-25 MHz. Se asigura totodata utilizatorului o metoda intuitiva de explorare si o interfata ergonomica.
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO G80 Ecograf stationar VINNO G80

Ecograful Vinno G80 ofera performante clinice de top pentru a veni in intampinarea chiar si celor mai dificile aplicatii din imagistica medicala.

 

Ecograful G80 beneficiaza de tehnologia inovativa RF conceputa de VINNO. Aceasta ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. Acest sistem de achizitie permite utilizarea sondelor in domeniul 1-25 MHz. 

Utilizatorului beneficiaza de o metoda intuitiva de explorare si o interfata ergonomica prin care realizarea investigatiilor dorite se realizeaza cu minimul de efort.

detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO M50 Ecograf stationar VINNO M50

Ecograful Vinno M50 este conceput pentru investigatii necesare femeilor. Acesta are functii avansate ce ofera rezultate foarte bune si imagini excelente. Dispozitivul este dedicat uzului in obstetrica, ginecologie si examinarile mamare.

 

Prin tehnologia inglobata se asigura prelucrarea moderna a imaginilor spatiale obtinute. De asemenea se obtine o calitate ridicata a imaginilor utile in obstetrica si ginecologie. Echipamentul beneficiaza de un pachet dedicat investigatiilor obstetrice.

detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO M80 Ecograf stationar VINNO M80

Ecograful M80 este un dispozitiv de varf ce foloseste ultrasunete in achizitia de imagini in obstetrica si ginecologie. Foloseste software de randare 3D/4D performant ce asigura achizitia rapida si precisa o volumului de date.

 

Ecograful M80 beneficiaza de tehnologia inovativa RF conceputa de VINNO. Prin aceasta se ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. Semnalul achizionat prin sonda are o banda larga RF, acesta fiind chiar de un ordin de marime mai mare decat metoda traditionala. Se retin astfel mai multe informatii, post-procesarea oferind imagini de o calitate mult mai buna atat in rezolutie cat si in contrast. Acest sistem de achizitie permite utilizarea sondelor in domeniul 1-25 MHz.

Consola de comanda are mobilitate crescuta, asigurandu-se o ergonomie ridicata in utilizare. Conectorul sondei nu prezinta pini externi si este plat asigurand spatiu de manevra suficient in utilizare.

detalii produs play videoprezentare video
  1. Next
  2. 1
  3. 2