medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Omni Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Omni
Lansat in 2014, ecograful Apogee 5300 este un sistem versatil premium care ofera o solutie de diagnostic pentru o serie diversa de aplicatii clinice precum examinari de cord, vascular, abdominale, parti moi, pediatrie, neonatologie, urologie, musculoscheletic.
Multumita celor mai noi tehnologii pe care le incorporeaza, Apogee 5300 Omni se distinge ca fiind un echipament de varf, cu design ultramodern si tehnologii de ultima generatie. Astfel dispozitivul se dovedeste a fi o achizitie valoroasa si utila pentru orice institutie medicala, fara a va afecta bugetul.
In anul 2015, Seria 5 reprezentata de ecografele Apogee 5300 si Apogee 5500 a producatorului SIUI a obtinut recunoasterea internationala a viziunii de design din partea prestigiosului premiu "iF DESIGN AWARDS". Juriul a acordat prestigioasele distinctii pe baza unui proces riguros de analiza, in competitie fiind inscrise aproape 5,000 de creatii din 53 de tari.
De peste 60 de ani, premiile “iF Design” sunt recunoscute pe plan mondial ca un simbol al excelentei. Organizate de “iF International Forum Design”, aceste distinctii recunosc creatiile exceptionale de design din diferite domenii si categorii.
detalii produs
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Touch Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Touch
Lansata in anul 2014 "Seria 5" a producatorului SIUI a fost deschisa cu ecograful Apogee 5300 aparat elegant cu carcateristici excelente care va ofera performanta si rentabilitate intr-un sistem compact. Dispozitivul ofera un randament excelent atat in imagistica generala cat si in aplicatii precum obstetrica-ginecologie, parti moi, vascular, cardiologie datorita facilitatilor de ultima generatie precum Elastografia sau Imagistica 4D. Astfel, ecograful SIUI Apogee 5300 Touch reuseste sa ofere rezultate excelente, design modern avand in acelasi timp grija de bugetul dumneavoastra.
In anul 2015 Seria 5, reprezentata de ecografele Apogee 5300 si Apogee 5500 a producatorului SIUI a obtinut recunoasterea internationala a viziunii de design din partea prestigiosului premiu "iF DESIGN AWARDS". Juriul a acordat prestigioasele distinctii pe baza unui proces riguros de analiza, in competitie fiind inscrise aproape 5,000 de creatii din 53 de tari.
De peste 60 de ani, premiile “iF Design” sunt recunoscute pe plan mondial ca un simbol al excelentei. Organizate de “iF International Forum Design”, aceste distinctii recunosc creatiile exceptionale de design din diferite domenii si categorii.
 

 

detalii produs
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5500 Ultracloud Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5500 Ultracloud
Apogee 5500 face parte din noua generatie de sisteme de varf a producatorului SIUI. Aparatul, lansat in anul 2014, incorporeaza cele mai noi descoperiri in domeniu, tehnologii precum Ultracloud, VS Flow si Nanonview, totul intr-un dispozitiv compact, elegant si ergonomic. 
Calitatea extraordinara a imaginii gratie rezolutiei net superioare echipamentelor precedente, viteza de lucru si pachetele de masuratori dedicate, pentru fiecare aplicatie, faciliteaza diagnosticarea chiar in cazul celor mai dificile examinari. Toate acestea inglobate intr-un aparat cu un design premiat.
"Ecograful Doppler Color Apogee 5500 demonstreaza vitalitatea stiintei moderne. Profilul inteligent cu unitate de afisare, consola si mecanism de elevatie/rotatie integrat in forma fluida S, subliniaza puternicul dinamism tehnologic, dinamism ce reprezinta fuziunea perfecta intre confort si modern."
 

 

detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3500 Elite Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3500 Elite

Ecograful Apogee 3500 Elite este solutia completa pentru orice specialitate medicala. Prin functiile si pachetele software complete acesta se identifica foarte bine cu nevoile oricaror medicilor specialisti. Design-ul ergonomic, precum si ecranul tactil de 8,4" il face usor de folosit in relatia medic-pacient, atat pentru investigare, cat si pentru gestionarea rapida a fisierelor.
Apogee 3500 Elite se remarca prin claritatea imaginii in modul de lucru B (alb/negru), precum si prin sensibilitatea functiilor doppler, fiind de un real ajutor in procesul de diagnosticare.

 

detalii produs
  1. Next
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. Next

Ecografe stationare alb negru si doppler color