medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Touch Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Touch
Ecograful Portabil Apogee 1200 Touch incorporeaza o serie de instrumente avansate de optimizare a imaginii, precum Imagistica Panoramica in Timp Real (X-Beam), Filtru de Zgomot Adaptativ, Masurare automata a IMT, fiind astfel un echipament dedicat, in special, examinarilor de Obstetrica-Ginecologie si Parti Moi.
Functia Sono Air, o inovatie SIUI, ofera medicilor mobilitate, prin accesarea imaginilor via iPad sau iPhone, sau prin transmiterea lor catre o imprimanta wireless, chiar si atunci cand nu se afla langa aparat.
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Omni Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Omni

Fiind conceput folosind cea mai inalta tehnologie si cele mai noi descoperiri in diagnoza prin ultrasunete, Ecograful Apogee 1200 Omni este un echipament portabil cu performantele unui echipament stationar din clasa premium. Impreuna cu multiplele aplicatii clinice generale, Apogee 1200 Omni ofera un pachet complex de examinare cardio-vasculara ce acopera cerintele celor mai exigenti medici imagisti si cardiologi.

detalii produs
Ecograf portabil alb-negru CTS-6600 Ecograf portabil alb-negru CTS-6600

CTS-6600 este un ecograf digital portabil alb/negru, ce asigura o rezolutie buna a imaginii ecografice, precum si usurinta in operare.

detalii produs
Ecograf portabil Doppler Color Apogee 1000 Neo Ecograf portabil Doppler Color Apogee 1000 Neo

Ecograful Apogee 1000 Neo este un ecograf portabil complex, proiectat pentru a satisface cela mai inalte standarde. Acesta combina puterea si caracteristicile avansate ale ecografelor performante intr-un sistem compact si elegant.

detalii produs
  1. Next
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. ...
  6. 5
  7. Next