medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

PergamonNET

Producator: PergamonMed

In procesul de digitalizare a radiologiei, medicii radiologi primesc un numar tot mai mare de CD-uri ale pacientilor, ceea ce, in multe cazuri, duce la aparitia unor probleme. 
Folosind PergamonNET, datele sunt transmise rapid si sigur, folosind presetari pentru transmiterea informatiilor. Software-ul poate fi controlat direct de catre programul de management al pacientilor, astfel incat utilizatorii sa nu fie nevoiti sa se familiarizeze cu noua interfata pentru afisarea imaginilor cu functionalitate DICOM Viewer completa.

Citeste detalii tehnice >
cere oferta

Cererea de oferta a fost trimisa cu succes!

Completeaza formularul de mai jos si primesti oferta pe email

Introduceti cu atentie datele necesare!
close
COMANDA RAPIDA: Tel./Fax: 0262 223416 Mobil: 0730033998

Folosind metode de corectare automata a erorilor, cum ar fi descarcari intrerupte a datelor sau intreruperea conexiunii la internet, sotfware-ul nu semnaleaza aceste erori utilizatorului. In plus, doar porturile de iesire corespunzatoare medicilor utilizatori sunt folosite, nemaifiind necesare a fi luate alte masuri de securitate pentru retea. Transmisia datelor se realizeaza in fundalul aplicatiei. Se obtine o simplificare considerabila si accelerare a investigatiei pentru medicul referent.