medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Planmed Clarity 2D Planmed Clarity 2D

Mamografie digitala 2D Planmed Clarity
 
 
Mamografie digitala 2D este cea mai utilizata metoda in depistarea cancerului la san.
 
Sistemul Planmed Clarity™ 2D permite atat efectuarea examinarilor suplimentare, cat si a biopsiilor. Mamograful are o constructie ergonomica ceea ce ii confera o eficienta deosebita in utilizare.
De asemenea, imaginile pot fi achizitionate din diferite unghiuri, si pot fi marite. Timpul de achizitie a a imaginilor este de asemenea foarte redus. 
 
Tehnologia Planmed TriFilter sustine obtinerea imaginilor de o calitate excelenta utilizand doze mici de radiatie.
Aceasta tehnologie proceseaza imaginile achizitionate, redarea tesutulului mamar avand un contrast optim.
 
Post procesarea imaginilor poate fi modificata in functie de preferintele medicului specialist. Printre parametrii imaginilor care pot ajustati se numara: contrastul, claritatea si luminozitatea.
 
Tehnologia MaxView™ Breast Positioning usureaza investigatia mamografica prin compresia eficienta a sanilor, suprafata examinata fiind mai mare comparativ cu solutiile clasice.

 

detalii produs play videoprezentare video
Sistem de radiologie direct digitala X-Twin Sistem de radiologie direct digitala X-Twin

X Twin este un sistem de radiologie direct digitala multifunctional, cu flexibilitate de neegalat si cu o calitate excelenta a imaginii. Timpul necesar pentru efecuarea radiografiilor este scurtat de tehnologia digitala “Instant Image” cu setari de centrare pe organ, fapt ce va ofera mai mult timp pentru pacient. Tehnologia "Magic Button" asigura alinierea automata a tubului si detectorului. Ergonomia sistemului X-Twin inlatura stresul din realizarea radiografiilor digitale. Designul sau sustine calitatea serviciilor medicale oferite. Sistemul Smart Light poate fi personalizat cu logo-ul unitatii medicale.

detalii produs play videoprezentare video
Masa radiotransparenta X-Mobil Masa radiotransparenta X-Mobil
X-Mobil este o masa mobila cu tablie flotanta ce stabilește noi standarde. Ea iese în evidenta datorita mobilitătii sale exceptionale si usurintei de utilizare. Partea superioara a acesteia poate fi mutata si pozitionata exact fara efort. Dispune de un sistem de franare mecanica pentru roti si o frana pentru partea superioara.
Masa de pacient mobila cu o singura parte suspendata, blat culisabil si blocare electromagnetica. Inaltime ajustabila motorizata pentru pozitionarea optima a pacientului.
detalii produs
Sisteme RX digitale