medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Planmed Clarity 2D Planmed Clarity 2D

 

Mamografie digitala 2D
 
Aceasta este cea mai folosita metoda imagistica in investigarea cancerului la san.
In mod uzual, fiecare san este de doua ori pozitionat si comprimat pentru cateva secunde pentru a permite achizitia imaginilor de raze-X.
 
Examinari imagistice aditionale
 
In plus fata de efectuarea mamografiilor, sistemul Planmed Clarity™  permite efectuarea de examinari suplimentare in vederea stabilirii diagnosticului precum si biopsia.
Dintre aceste modalitati se regasesc: vizualizari mamografice suplimimentare, marirea imaginilor si proceduri de biopsie.
detalii produs
Sistem de radiologie direct digitala X-Twin Sistem de radiologie direct digitala X-Twin

X Twin este un sistem de radiologie direct digitala multifunctional, cu flexibilitate de neegalat si cu o calitate excelenta a imaginii. Timpul necesar pentru efecuarea radiografiilor este scurtat de tehnologia digitala “Instant Image” cu setari de centrare pe organ, fapt ce va ofera mai mult timp pentru pacient. Tehnologia "Magic Button" asigura alinierea automata a tubului si detectorului. Ergonomia sistemului X-Twin inlatura stresul din realizarea radiografiilor digitale. Designul sau sustine calitatea serviciilor medicale oferite. Sistemul Smart Light poate fi personalizat cu logo-ul unitatii medicale.

detalii produs play videoprezentare video
Masa radiotransparenta X-Mobil Masa radiotransparenta X-Mobil
X-Mobil este o masa mobila cu tablie flotanta ce stabilește noi standarde. Ea iese în evidenta datorita mobilitătii sale exceptionale si usurintei de utilizare. Partea superioara a acesteia poate fi mutata si pozitionata exact fara efort. Dispune de un sistem de franare mecanica pentru roti si o frana pentru partea superioara.
Masa de pacient mobila cu o singura parte suspendata, blat culisabil si blocare electromagnetica. Inaltime ajustabila motorizata pentru pozitionarea optima a pacientului.
detalii produs
Sisteme RX digitale