medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Flyinsono Flyinsono
Flyinsono - platforma online dedicata ultrasonografiei
 
Ca urmare a accesului tot mai greoi intre diverse destinatii, a timpului tot mai limitat si a lipsei tot mai acute de specialisti in domeniul medical, Flyinsono vine sa sustina personalul medical si sanatatea populatiei, fiind prima platforma virtuala, care ofera medicilor acces live la investigatii ultrasonografice, posibilitati de analiza/masurare pe investigatii efectuate pe pacienti, cursuri online, si chiar acces la o diagnosticare automatizata pe diverse tipuri de investigatii, printr-un algoritm care extrage si coreleaza diagnosticele dintr-o baza de date foarte mare, pentru a oferi o probabilitate cat mai mare a diagnosticelor sugerate. Aceste functionalitati se pot accesa online, atat in timp real (Live), cat si din datele stocate intr-un server de tip Cloud, printr-o simpla conexiune la internet, de pe orice dispozitiv: PC, telefon inteligent, tableta, etc.
 
 
 
detalii produs
Eduson - workshop online de ecografie Eduson - workshop online de ecografie
Bine ati venit la EduSon
 
-conferinte
-seminarii online
-ateliere practice
-educatie medicala continua in ultrasonografie
 
Eduson este un sistem online de invatare la distanta, cu aplicatii practice, dedicat ultrasonografiei. Workshop-urile vor fi sustinute “live”, imbinand partea teoretica cu aplicatiile practice pe aparatele ecograf. Participantii pot vizualiza aplicatiile practice de pe ecograf in timp real, urmarind cum se preiau si se analizeaza/masoara diversele sectiuni de interes, putand interactiona cu lectorii prin intermediul aplicatiei. De asemenea, workshop-urile vor putea fi vizualizate si ulterior sesiunii live, acestea fiind stocate intr-un server Cloud.
 
Prin implementarea acestui sistem se elimina barierele de timp si spatiu intre organizatorii workshop-urilor de aplicatii practice in ecografie si participantii la workshop-uri, aceasta solutie fiind echivalentul atelierelor practice clasice de ultrasonografie on-site, si neprezentand nici un dezavantaj comparativ cu acestea din urma.
detalii produs