medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

PergamonPUBLISH

Producator: PergamonMed

PergamonPUBLISH reprezinta solutia pentru producerea automata a discurilor. Acest sistem poate fi folosit independent, de sine statator (in combinatie cu cateva modalitati si sisteme PACS), dar si inclus in suita PergamonPACS/PergamonRIS.
PergamonPUBLISH poate fi controlat de la fiecare statie de lucru pentru a crea CD-urile, DVD-urile, sau discurile BluRay ale pacientilor. Discurile se pot inscriptiona cu logoul clinicii sau spitalului, cu numele pacientului si data examinarii.

Citeste detalii tehnice >
cere oferta

Cererea de oferta a fost trimisa cu succes!

Completeaza formularul de mai jos si primesti oferta pe email

Introduceti cu atentie datele necesare!
close
COMANDA RAPIDA: Tel./Fax: 0262 223416 Mobil: 0730033998
Suporta DICOM Data si imagini in format JPG, atat pe CD, cat si pe DVD. Poate fi comandat de orice statie PergamonMED, care este conectata la retea. Creeaza automatisme predefinite pentru fiecare utilizator. Solutia reprezentata de robotii complet automatizati este recomandabila pentru spitalele mari, care au un flux mare de pacienti, sistemul putand fi pozitionat intr-o locatie centrala, pentru un acces usor al tuturor utilizatorilor.
Solutia semi-automatica este recomandat a fi instalata in proximitatea aparaturii de achizitie, in cabinetul medicului. Aceste imprimante accepta si CD-uri mai ieftine, pastrand in acelasi timp calitatea scrierii informatiei pe acestea.