medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Eduson - workshop online de ecografie Eduson - workshop online de ecografie
Eduson este un sistem online de invatare la distanta, cu aplicatii practice, dedicat ultrasonografiei. Workshop-urile vor fi sustinute “live”, imbinand partea teoretica cu aplicatiile practice pe aparatele ecograf. Participantii pot vizualiza aplicatiile practice de pe ecograf in timp real, urmarind cum se preiau si se analizeaza/masoara diversele sectiuni de interes, putand interactiona cu lectorii prin intermediul aplicatiei. De asemenea, workshop-urile vor putea fi vizualizate si ulterior sesiunii live, acestea fiind stocate intr-un server Cloud.
 
Membrii echipei EduSon:
Prof. Dr. Radu Badea – coordonator proiect;
Dr. Titus Suteu – coordonator aplicatii;
Arsus – administrare componenta educationala;
Numeris Medical – adminsitrare conturi aplicatie si suport tehnic utilizatori.
 
Prin implementarea acestui sistem se elimina barierele de timp si spatiu intre organizatorii workshop-urilor de aplicatii practice in ecografie si participantii la workshop-uri, aceasta solutie fiind echivalentul atelierelor practice clasice de ultrasonografie on-site, si neprezentand nici un dezavantaj comparativ cu acestea din urma.
 
Pentru crearea contului de utilizator va rugam sa completati urmatorul formular online. In maximum 24h de la completarea formularului, veti primi un mail cu instructiuni de descarcare a aplicatiei, user si parola de acces. Activarea modulului Online Training se face pe baza de abonament.
 
Nota: Platforma Eduson este in etapa de testare. Lunile Martie si Aprilie 2019 utilizatorii vor beneficia de activare gratuita.
Pentru detalii suplimentare contactati-ne pe e-mail la adresa eduson@numeris.ro sau la telefon 0262223416.

 

detalii produs play videoprezentare video

Workshop-uri online de ecografie