Top 4 echipamente medicale de ultima generatie pentru clinici medicale

Top 4 echipamente medicale de ultima generatie pentru clinici medicale

in Blog, Ecografe, Mamografe, Radiologie

Top 4 echipamente medicale de ultima generatie pentru clinici medicale

In era tehnologiei medicale in continua evolutie, spitalele si institutiile medicale cauta mereu cele mai avansate si performante echipamente, pentru a le oferi pacientilor servicii de diagnostic si tratament la cele mai inalte standarde.
In acest articol, vom explora top 4 echipamente medicale de ultima generatie, distribuite pe piata de catre Numeris Medical, furnizor de incredere al echipamentelor medicale de inalta calitate la preturi accesibile.

Ofera claritate imaginilor, avand o penetrabilitate foarte buna a tesuturilor, chiar si in profunzime, ceea ce le permite specialistilor sa observe mai bine modificarile sau afectiunile prezente. Acuratetea imaginilor constribuie la stabilirea diagnosticelor corecte si rapide.

Sistemul ecografic Vinno G65 este multidisciplinar, foarte bine optimizat pentru medicina interna, avand integrata elastografia ShearWave.

Pretul este unul foarte bun, raportat la performantele si capabilitatile sale.

Instalarea ecogarfelor VINNO G65 si VINNO G55 - Dr. Toth Brigitta
Ecograf portabil color VINNO 8

Este cu adevarat revolutionar si potrivit pentru multiple aplicatii clinice. VINNO 8 utilizeaza tehnologii avansate si inovative pentru a oferi imagini ecografice excelente, fiind optimizat pentru ecografia cardiaca, inclusiv de tip Stress sau Strain. Tehnologia RF, patentata de Vinno, permite o procesare rapida si precisa a semnalului ecografic rezultand imagini clare si detaliate, alaturi de un Doppler foarte sensibil, pentru a detecta fluxurile sangvine chiar si in cele mai firave vase de sange.

Mamografia cu tomosinteza (3D) este o metoda avansata de investigare a sanului, utilizata in screeningul si diagnosticarea cancerului mamar in diverse stadii de dezvoltare.
Sistemul Planmed Clarity 3D evidentiaza toate structurile delicate ale sanului, avand un contrast optim, care poate fi ajustat in functie de nevoile fiecarui medic radiolog. Software-ul dezvoltat de Planmed ofera un flux de lucru usor pentru tehnician, beneficiind de tehnologia unica MaxView, patentata de producatori, astfel incat sanii foarte mici pot fi adusi sub colimator, pentru o mai buna vizibilitate a microcalcificarilor, inclusiv din zona axilara. Sistemul mamografic se poate instala si in spatii mici (chiar si mobile), avand generatorul integrat in aparat si tensiunea de alimentare de 220 V.

Planmed Clarity 3D - Digital Breast Tomosynthesis
Sistem de radiologie direct digitala X-Twin - Numeris Medical - Echipamente medicale: Ecografe, Mamografe, Aparatura radiologie

Sistemul de radiologie direct digital X-Twin RF este o solutie de imagistica inovatoare, conceput pentru a fi montat pe podea si oferind avantaje semnificative in ceea ce priveste instalarea si dimensiunea necesara acestuia. Tubul si detectorul sunt programate sa se pozitioneze automat pe organul ales, datorita functiei Magic Button.

Sistemul X-Twin RF are un flux de lucru usor si caracteristici ce reduc timpul de pozitionare si expunere la radiatii. Acesta include functii precum capturarea rapida a imaginilor, procesarea rapida a datelor si posibilitatea de a efectua imagistica dinamica. Toate acestea contribuie la o examinare imagistica mai rapida si o acuratete excelenta a imaginilor.

Pentru mai multe informatii sau pentru a solicita o oferta personalizata, contactati-ne aici!

    Telefon
    WhatsApp