Povestea Numeris Medical

Cu o experienta de peste 20 de ani in comercializarea aparaturii de imagistica medicala, Numeris Medical este unic importator si distribuitor in Romania a ecografelor marca VINNO (China) si aparatelor de radiologie marca ROESYS (Germania).In portofoliul nostru actual se regasesc si aparatele mamografice marca PLANMED (Finlanda), precum si alte dispozitive medicale pe care le puteti regasi pe site.

Numeris Medical este furnizor de echipamente de imagistica medicala

Ne-am format ca echipa din pasiunea pentru medicina si echipamente medicale inca din 1997, fiind printre primele companii din Romania specializate in distribuirea de echipamente de imagistica medicala. Echipa noastra este orientata spre nevoile clientilor facandu-se remarcata prin seriozitatea si competenta de care a dat dovada in peste 2 deceni de activitate neintrerupta.

Reprezentantii nostri acopera toata tara, astfel incat echipamentele noastre pot ajunge cu usurinta la dumneavoastra in testare si astfel va puteti fundamenta decizia de achizitie in totala cunostinta de cauza.

Portofoliul nostru conține preponderent echipamente de imagistică medicală, dar, având în vedere experiența companiei, putem furniza echipamente medicale pentru aproape toate tipurile de specializari, asigurând service și mentenanță autorizate.
În prezent, ne mândrim cu un portofoliu generos de clienti multumiti de colaborarea cu noi, unii fiind la a doua sau a treia achizitie de echipamente de la Numeris Medical. Ne straduim sa fim aproape de clientii nostri pe tot parcursul utilizarii echipamentelor pe care le distribuim, oferindu-va consultanta, reactie rapida in caz de necesitate de service si pregatire continua in ultrasonografie, prin webinarii online organizate in parteneriat cu Eduson Medical.

Partenerii nostri

Servicii

Consultanta la achizitie

Reprezentantii Numeris Medical va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti ecograful care se potriveste cel mai bine specializarii dumneavoastra, luand in considerare bugetul de investitie si tipurile de investigatii realizate. Acestia va vor pune la curent si cu functiile noi dezvoltate de producatorii de ecografe, potrivite investigatiilor realizate de dumneavoastra, astfel incat sa fiti la curent cu noutatile din domeniul tehnologiei medicale si sa alegeti in cunostinta de cauza sistemul ecografic potrivit.

Testare demonstrativa

Ulterior discutiei cu reprezentantul care opereaza in zona dumneavoastra, puteti opta, absolut gratuit, pentru o testare la sediul nostru a diferitelor sisteme ecografice Vinno, sau la dumneavoastra in clinica. Testarea demonstrativa se face la solicitarea dumneavoastra, noi ocupandu-ne de transportul aparatelor si initierea in utilizare, urmand sa testati echipamentul ales pe pacienti pentru o perioada agreata cu reprezentantul nostru. Testarea la dumneavoastra in clinica nu va obliga sa achizitionati sistemul testat, scopul acesteia fiind de a va ajuta sa luati o decizie de investitie asumata.

Instalare si training

Odata ce v-ati decis sa achizitionati un sistem ecografic de la noi, impreuna cu reprezentantul Numeris veti stabili modalitatea de plata, detaliile livrarii, noi ocupandu-ne de logistica, instalare si instruirea in utilizare. Ecograful, in configuratia dorita, vine impreuna cu manualul de utilizare in limba romana, iar pe canalele noastre media veti regasi permanent postari cu diverse functii, inclusiv cele bazate pe algoritmi de inteligenta artificiala, explicate. Recomandam prezenta la training a tuturor medicilor utilizatori al ecografului, pentru o asimilare cat mai buna a functionalitatilor acestuia.

Service si mentenanta

Sistemele ecografice Vinno beneficiaza de garantie 24 de luni de la data punerii in functiune. Interventia pentru constatarea defectiunii se realizeaza in maximum 48h, iar remedierea defectiunilor in perioada garantiei in maximum 72h de la notificarea in scris a cumparatorului. Ecografele Vinno se pot conecta la internet, iar prin intermediul platformei FlyinSono dezvoltata de Vinno, se poate asigura mentenanta online, in cazul in care problema survenita este software. In cazul in care sunt necesare piese de schimb inexistente in Romania, timpul de efectuare al reparatiei se va modifica in consecinta, Numeris Medical punandu-va la dispozitie ecograf la schimb, pentru a va putea continua activitatea in clinica. La expirarea garantiei, puteti alege o varianta de contract de service post-garantie.

Servicii de telemedicina

Ne facem remarcati prin deschiderea spre tehnologiile inovative și de ultimă generație, ce aduc reale beneficii utilizatorilor, prin simplificarea fluxului de lucru și performanța dovedită. Alături de specialiștii noștri, am realizat prima transmisiune de tele-ecografie, în timp real, între două orașe din România (Cluj-Napoca și Baia-Mare), dezvoltând aplicația „Tele-View” – o soluție de telemedicină inovativă ce oferă controlul de la distanță al echipamentelor medicale comercializate de către SC Numeris Com S.R.L.

Flyinsono este o platformă de telemedicină destinată cadrelor medicale, furnizând acces live la investigații ultrasonografice la distanță și oferind posibilități de analiză și măsurare a ecografiilor efectuate pe pacienți pentru obținerea de“second opinion” atunci când situația sănătății pacientului o impune

Aplicația de telemedicină Flyinsono este compatibila cu ecografele VINNO, distribuite de Numeris Medical, putand fi integrată si pentru alte tipuri de aparate ultrasonorafice.

Certificare ISO

Telefon
WhatsApp