Cum sa alegeti un ecograf potrivit nevoilor dvs. clinice?

Cum sa alegeti un ecograf potrivit nevoilor dvs. clinice?

in Blog, Ecografe

Cum sa alegeti un ecograf potrivit nevoilor dvs. clinice?

Fie ca doriți sa faceți un upgrade la vechiul dvs. aparat ultrasonografic, sau achizitionati pentru prima data un ecograf, alegerea acestuia este cruciala. Decizia nu este usoara, deoarece exista multe astfel de dispozitive pe piață, dar și numerosi factori de luat in considerare.

Deci, haideti sa exploram ce trebuie sa luati in considerare atunci cand decideti sa cumparati un aparat cu ultrasunete.

Achizitionarea unui ecograf este o investitie semnificativa, dar in mod ideal, nu doriti sa platiti mai mult decat este necesar. Desi costul ar putea fi un factor cheie, exista numeroase alte considerente atunci cand sunteti in cautarea celui mai bun aparat cu ultrasunete. 

1. Modul imaginilor

Dimensiunea si rezolutia ecranului determina calitatea imaginii produse de ecograf. Ecranele mai mari sunt mai usor de vizualizat si mai bune pentru analiza imaginilor.

Cum sa alegeti un ecograf potrivit nevoilor dvs. clinice?

2. Alegerea transductorilor

Exista transductoare pentru diferite aplicatii clinice, cum ar fi: medicina interna, obstetrica ginecologie, musculoscheletal, cord etc. Asigurati-va ca aparatul ales este compatibil cu tipul de examinari pe care doriti sa le efectuati.

Cum sa alegeti un ecograf potrivit nevoilor dvs. clinice?

3. Tehnologia utilizata de ecograf

Unele ecografe folosesc tehnologie analogica, in timp ce altele folosesc digitala. Aparatele digitale redau imagini mai clare si sunt mai usor de utilizat. 

In plus, luati in considerare caracteristicile aparatului, cum ar fi capabilitățile de stocare și arhivare a imaginilor, precum si cele de generare a rapoartelor către pacienți.

Software-ul ecografului ar trebui sa fie usor de utilizat si accesibil. 

Ecografele VINNO ofera tehnologii de ultima generatie bazate pe inteligenta artificiala pentru o mai mare precizie in oferirea unui diagnostic. Iar datorita performantelor superioare ale acestora,  sunt potrivite pentru orice nevoie clinica, medicii putand evalua rigiditatea tesuturilor prin modulele elastografice Strain si ShearWave, dar si vizualiza vascularizatia in cele mai mici vase, datorita sensibilitatii ridicate a modurilor Doppler.4. Mentenanta ecografului

De asemenea, trebuie luate in considerare cerintele de fiabilitate si intretinere ale aparatului ultrasonografic. Verificati garantia produsului si suportul de intretinere. Un distribuitor de incredere va avea o reputatie buna, recenzii pozitive ale clientilor si un istoric de performanta.

Dorim sa mentionam ca la Numeris Medical va punem la dispozitie servicii de consultanta, instalare echipamente medicale si servicii de mentenanta.

5. Tutoriale de utilizare

Poate fi necesara o pregatire suplimentara pentru a putea utiliza echipamentul corect. Este ideal ca distribuitorul de aparatura medicala  sa ofere instruire offline sau online. Instruirea la fata locului ar putea fi, de asemenea, o optiune, pe care echipa noastra o ofera in sesiunile de testare demonstrativa a ecografelor. 

6. Garantia echipamentului medical

Un aparat nou cu ultrasunete va veni cu o garantie, asa ca trebuie sa cantariti compromisul dintre fiabilitate si pret. Daca doriti un model de varf fara a investi prea mult, puteti opta pentru brand-uri precum VINNO. 

Ecografele distribuite de Numeris Medical imbina performanta de clasa mondiala cu designul ergonomic, oferind utilizatorilor  imagini de cea mai inalta calitate; un flux de lucru flexibil si simplu de personalizat;  aplicatii si functii software de ultima generatie pe toate specializarile medicale (abdominal, parti moi, vascular, cardiac, musculoscheletal, obstetrica-ginecologie, pediatrie etc.); si o platforma online dedicata transmisiunilor la distanta, second opinion si service software remote.

Telefon
WhatsApp