Ecografele VINNO - luxul accesibil in diagnosticarea cu ultrasunete

Ecografele VINNO – luxul accesibil in diagnosticarea cu ultrasunete

in Blog, Ecografe

Cu tehnologia moderna si caracteristicile avansate pe care le ofera, ecografele VINNO va permit sa faceti fata provocarilor din domeniul medical cu incredere si sa furnizati pacientilor dvs. servicii de calitate superioara.

Unul dintre ecografele noastre multidisciplinare este VINNO X1, un ecograf stationar destinat scanarilor generale. Acesta combina performanta cu design-ul ergonomic, oferind astfel medicilor o unealta excelenta pentru ecografiile generale din cabinetele personale, pretul sau fiind foarte accesibil.

VINNO X1 este conceput pentru a simplifica procesul de scanare ultrasonografica. Ecranul tactil si interfata de utilizator simpla si customizabila permit o navigare usoara si rapida prin setarile si functiile ecografului, reducand timpul necesar pentru a obtine rezultate precise.

Dispune de calcule si masuratori automate, inclusiv autoIMT si autoTrace. Aceste caracteristici automate permit evaluarea rapida si precisa a unor structuri anatomice.

Pentru utilizatorii mai putin experimentati, sau pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de scanare, VINNO X1 integrat un ghid denumit VINNO Tutorial. Acesta ofera utilizatorilor notiuni elementare cu planurile de scanare si informatiile anatomice relevante. Tutorialul este un instrument valoros care ajuta medicul la utilizarea cat mai corecta a ecografului, pentru obtinerea celor mai bune imagini.

Doriti sa includeti ecograful doppler color VINNO X1 in cabinetul dvs. medical? 

Ecograf stationar VINNO X1

♻ Se poate achizitiona si prin Programul de Reciclare al Ecografelor. Veti primi Garantat un voucher de 1000 EURO. Aflati detalii aici.

VINNO X1 este un ecograf multidisciplinar cu un cost extrem de competitiv, care ofera imagini de inalta calitate, folosindu-se de tehnologie imagistica avansata.

Beneficiati de urmatoarele facilitati:
-demonstratii la cerere
-instalare gratuita
-garantie 24 luni
-instructaj gratuit
-transport gratuit
-echipament la schimb la cerere pe durata interventiei de service in perioada de garantie
-service post-garantie (optional)

SKU: vinno-9 Categories: ,
Telefon
WhatsApp