Ecografele VINNO si functia VAim: O revolutie in domeniul medical

in Blog, Ecografe

Ecografele VINNO au revolutionat domeniul medical cu functia lor inovatoare, VAim (Vinno Artificial Intelligence Measurement). Acest modul software de inteligenta artificiala, bazat pe o vasta baza de date din sfera obstetrica si ginecologica, precum si a micilor pacienti nou-nascuti, este capabil sa identifice si sa masoare automat diverse structuri anatomice.

VAim Follicle este un exemplu de utilizare simpla si eficienta a acestei tehnologii. Dupa preluarea imaginii potrivite, sistemul identifica, numara si masoara automat foliculii, evidentiindu-i in diverse culori si trasand limitele ovarului. Acest lucru ajuta la o evaluare exacta si rapida, dedicata ingrijirii sanatatii reproductive a femeilor.

VAim OB simplifica examinarile obstetricale prin identificarea zonei anatomice scanate si efectuarea automata a masuratorilor de biometrie fetala. Aceasta reduce timpul de examinare si imbunatateste acuratetea rezultatelor, fiind de un real folos in monitorizarea evolutiei sarcinii.

VAim Pelvic furnizeaza rezultatele masuratorilor pelvine printr-o simpla apasare de buton, permitand medicilor sa evalueze structura pelvina postpartum intr-un mod usor si exact.

In pediatrie, VAim Hip este o solutie eficienta pentru depistarea timpurie a displaziei de sold la nou-nascuti. Acesta masoara automat unghiurile alpha si beta si furnizeaza clasificarea internationala Graf.

In concluzie, functia VAim a ecografelor VINNO reprezinta un salt semnificativ in domeniul medical, oferind un nivel de precizie si eficienta fara precedent in diagnosticarea si monitorizarea pacientilor.

Telefon
WhatsApp