Revolutia Ultrasonografiei in Telemedicina

in Blog, Telemedicina

In era vitezei si a lipsei de specialisti medicali, accesul la servicii medicale de calitate devine o necesitate vitala. In acest context, platforma de telemedicina Flyinsono vine in intampinarea specialistilor medicali, transformand modul in care se realizeaza investigatiile ultrasonografice si se ofera diagnosticul.

Solutii pentru Oferirea de Asistenta Medicala la Distanta

Compatibila cu ecografele VINNO, platforma Flyinsono reprezinta o solutie integrata pentru transmiterea datelor ultrasonografice de la cabinetul medical catre centrele medicale specializate. Aceasta abordare scurteaza timpul necesar pentru obtinerea unui diagnostic specializat si reduce costurile si timpul pierdut de catre pacienti.

Live Us: Consultanta in Timp Real

Prin intermediul aplicatiei Live Us, medicii pot consulta specialisti din diverse domenii in timp real. Acest lucru permite interventii rapide si eficiente in timpul procedurilor, contribuind la obtinerea celor mai bune rezultate si la scurtarea timpului de decizie.

Remote Us: Acces la Datele Stocate in Cloud

Investigatiile ultrasonografice sunt stocate intr-un server cloud, permitand accesul de la distanta pentru analize ulterioare si interpretari. Medicii pot adauga masuratori si concluzii proprii, generand un raport de diagnostic complet care poate fi integrat in dosarul pacientului.

Online Training: Cursuri de Perfectionare

Pe langa toate solutiile enumerate anterior, platforma Flyinsono ofera si acces la cursuri online sustinute de profesori specializati in domeniul ultrasonografiei. Aceste cursuri combina aspectele teoretice cu aplicatii practice, facilitand imbunatatirea competentelor medicilor si rezidentilor in acest domeniu esential

Flyinsono – prima platforma online dedicata ultrasonografiei
Telefon
WhatsApp