o solutie moderna si eficienta pentru depistarea cancerului de san

Sistemul de Mamografie Clarity 3D, Planmed: o solutie moderna si eficienta pentru depistarea cancerului de san

in Blog, Mamografe

Cancerul de san afecteaza milioane de femei din intreaga lume. Iar pentru a combate aceasta boala, este esential sa se realizeze o investigatie imagistica de inalta calitate, care sa permita detectarea si diagnosticarea corecta a leziunilor tumorale.

Mamografia clasica nu este intotdeauna suficienta pentru a oferi un rezultat precis. De multe ori, tesutul mamar dens poate ascunde tumorile sau poate crea artefacte care pot induce in eroare interpretarea imaginii. Acest lucru poate duce la rezultate fals pozitive sau fals negative, care pot genera stres, costuri sau interventii inutile pentru paciente.

Pentru a depasi aceste limitari, va prezentam Sistemul de Mamografie Clarity 3D, Planmed, o solutie moderna si eficienta pentru depistarea cancerului de san. Acest sistem foloseste o metoda avansata de mamografie 3D, care capteaza mai multe imagini ale sanului din diferite unghiuri, pe care le recompune apoi intr-o imagine tridimensionala, cu detalii fine si clare.

Sistemul de Mamografie Clarity 3D, Planmed va ofera urmatoarele avantaje:

  • Detectarea precoce a cancerului de san: Sistemul de Mamografie Clarity 3D, Planmed va permite sa vedeti leziuni tumorale foarte mici. Astfel, puteti depista cancerul de san in faze timpurii, cand tratamentul este mai eficient si sansele de vindecare sunt mai mari.
  • Reducerea rezultatelor eronate: Sistemul de Mamografie Clarity 3D, Planmed va ajuta sa evitati rezultatele fals pozitive sau fals negative, care va pot crea stres, costuri sau interventii inutile. De asemenea, reduceti numarul de biopsii sau operatii, care pot fi riscante pentru sanatate.
  • Confort sporit pentru paciente: Sistemul de Mamografie Clarity 3D, Planmed va asigura un confort mai mare pentru paciente, deoarece procedura este mai rapida si mai putin dureroasa decat mamografia clasica. Doza de radiatii este si ea mai mica, ceea ce scade riscul de efecte adverse pe termen lung.
o solutie moderna si eficienta pentru depistarea cancerului de san

Totodata, sistemul de mamografie Clarity 3D, este dotat cu tehnologii avasate care ii confera o calitate superioara a imaginilor si o functionalitate optima. Printre acestea, se numara:

  • Tehnologia “Sync-and-Shoot: aceasta tehnologie permite captarea imaginilor 3D cu o doza mica de radiatii, prin sincronizarea miscarii tubului de raze X cu detectorul digital. Astfel, se elimina efectele de miscare si se obtine o imagine clara si stabila.
  • Tehnologia TomoMarker: aceasta tehnologie permite reconstructia imaginii 3D cu o rezolutie inalta si o reducere a artefactelor. De asemenea, permite vizualizarea unor marcaje speciale pe imaginea 3D, care indica locatia exacta a leziunilor tumorale.
  • Sistemul MaxView: acest sistem permite pozitionarea optima a sanului, pentru a obtine o vizualizare periferica a potentialelor leziuni. Acest sistem foloseste o placa de compresie flexibila si ergonomica, care se adapteaza la forma si dimensiunea sanului, oferind un confort sporit pacientei.
o solutie moderna si eficienta pentru depistarea cancerului de san

Sistemul de Mamografie Clarity 3D, Planmed este un sistem compact si versatil, care se potriveste si pentru spatiile mici si pentru instalarea mobila. Acest sistem integreaza un generator in echipament, care permite alimentarea cu tensiune de 220V, fara a necesita o linie electrica dedicata.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre cum puteti beneficia de sistemul de mamografie Clarity 3D, va invitam sa ne contactati in formularul de contact de mai jos. Vom fi bucurosi sa va oferim mai multe informatii si sa va prezentam avantajele si modalitatile de utilizare a acestei solutii inovatoare.

    Telefon
    WhatsApp