Sistemul de mamografie cu tomosinteza - Clarity 3D, Planmed - Numeris Medical - Echipamente medicale: Ecografe, Mamografe, Aparatura radiologie

Sistemul de mamografie cu tomosinteza – Clarity 3D, Planmed

in Blog, Mamografe

Compania Planmed, membra a Planmeca Group din Finlanda – reper in radiologia dentara internationala, a dezvoltat Clarity 3D, un sistem mamografic cu tomosinteză ce integrează funcții avansate în investigarea sânului și diagnosticarea cancerului mamar în diverse stadii de dezvoltare.

Sistemul de mamografie cu tomosinteza - Clarity 3D, Planmed
Sistemul de mamografie cu tomosinteza - Clarity 3D, Planmed

Calitatea excelentă a imaginilor 3D obținute prin tehnologia patentată “Sync-and-Shoot” este una dintre caracteristicile unice ale acestui sistem. Aceasta utilizează doze mici de radiații și ajută la obținerea unor imagini clare și precise.

Tehnologia unică de reconstrucție a imaginii, numită TomoMarker, ajută la localizarea și identificarea nodulilor mici sau a altor modificări ale tesutului mamar, care pot fi dificil de observat în timpul examinării tradiționale. Acest lucru îmbunătățește precizia diagnosticului și ajută la identificarea cancerului mamar în stadii incipiente.

Sistemul unic de poziționare al sânului, numit MaxView,  ajută la vizualizarea integrala a sânilor, inclusiv a celor de dimensiuni reduse, pentru a nu rata eventualele leziuni periferice. 

Cu un generator integrat în echipament și tensiune de alimentare de 220V, Clarity 3D este potrivit și pentru spațiile mici, fiind un sistem compact și ușor de utilizat. Si nu in ultimul rand, mamograful Clarity 3D este un aparat de incredere, fabricat in Finlanda!

Telefon
WhatsApp