Ce este radiologia cu tomosinteza?

Ce este radiologia cu tomosinteza?

in Blog, Radiologie

Ce este radiologia cu tomosinteza?

Sunteți în căutarea unui sistem medical inovativ care să ofere posibilitatea de a scurta timpul de efectuare al examenelor radiologice și de a obține rezultate de 2 ori mai relevante?

In functie de cerintele dumneavoastra clinice, Sistemul de Radiologie Direct Digital X-Twin de la Roesys permite scanarea si reconstrucția diferitelor unghiuri ale corpului pacientului.

De asemenea, modulul de tomosinteză obține informații imagistice elocvente în examinările pulmonare, fiind un instrument excelent în depistarea SARS-CoV-2, cat si a leziunilor canceroase.

Sistemul de radiologie direct digital, X-Twin RF, este  un aparat multifunctional, versatil, ce reda o calitate excelenta a imaginii, cu montare facila in podea si in spatii cu dimensiuni reduse.

Sistemul are o eficienta ridicata in utilizare, cu investitii si costuri reduse de intretinere, comparativ cu alte solutii aflate pe piata actuala. 

Ce este radiologia cu tomosinteza?

Totodata, sistemul dispune de masa flotanta radiotransparenta motorizata, cu posibilitatea de ajustare pe verticala si optiune de basculare, asigurandu-se pozitionarea precisa a pacientului sub lumina colimatorului. 

Iar la cererea dumneavoastra, coloanele aparatului radiologic se pot personaliza cu logo-urile spitalului/clinicii.

Solicitati o oferta personalizata!

Ce este radiologia cu tomosinteza?
.
Telefon
WhatsApp