Producatorii de imagistica medicala vor amplifica cercetarile pe o gama vasta de specializari medicale

3 TENDINTE CARE VOR MODELA VIITORUL ULTRASONOGRAFIEI

in Blog, Ecografe, Telemedicina

Cum credeti ca va arata sistemul medical in viitor?

Producatorii de imagistica medicala vor amplifica cercetarile pe o gama vasta de specializari medicale? Iar daca raspunsul este DA, cum va arata viitorul sonografiei?

Utilizarea tehnologiei bazata pe Inteligenta Artificiala in detectarea leziunilor canceroase

Noile ecografe aparute pe piata se folosesc de Inteligenta Artificiala pentru a oferi specialistului medical eficienta sportita in examinarea pacientilor.

Functiile inteligente ale ecografelor VINNO s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani, ajutandu-va acum nu doar sa examinati leziunile la nivelul sanilor (VAid), dar si calculeaza automat foliculii si realizeaza diverse masuratori pelvine (VAimOB), precum si dezvoltarea articulatiilor soldului neonatal.

Atunci cand o leziune este extrem de mica, exista posibilitatea sa scape ochiului specialistului, insa cu ajutorul inteligentei artificiale, aceasta va fi detectata, reducandu-se considerabil rezultatele fals-pozitive si fals-negative.

Tehnologii Doppler inovatoare care imbunatatesc vizualizarea fluxului sangvin.

Functia VLuminous Flow se bazeaza pe un algoritm de urmarire a fluxului sangvin ce imbunatateste rezolutia spatiala, sensibilitatea si continuitatea acestuia, oferind imagini excelente.

Telemedicina in diagnosticarea la distanta a pacientilor, oferirea de suport si pastrarea examinarilor intr-un fisier de tip cloud

Ca urmare a accesului tot mai greoi intre diverse destinatii, a timpului tot mai limitat si a lipsei tot mai acute de specialisti in domeniul medical, Flyinsono vine sa sustina personalul medical si sanatatea populatiei, fiind prima platforma virtuala, care ofera medicilor acces live la investigatii ultrasonografice, posibilitati de analiza/masurare pe investigatii efectuate pe pacienti, cursuri online, si chiar acces la o diagnosticare automatizata pe diverse tipuri de investigatii, printr-un algoritm care extrage si coreleaza diagnosticele dintr-o baza de date foarte mare, pentru a oferi o probabilitate cat mai mare a diagnosticelor sugerate.

Aceste functionalitati se pot accesa online, atat in timp real (Live), cat si din datele stocate intr-un server de tip Cloud, printr-o simpla conexiune la internet, de pe orice dispozitiv: PC, telefon inteligent, tableta

Flyinsono – prima platforma online dedicata ultrasonografiei

Doresti sa testezi functiile VAid, VFlow si aplicatia de telemedicina Flyinsono? Contacteaza-ne pentru o testare demonstrativă gratuita!

Ce este radiologia cu tomosinteza?
.
Telefon
WhatsApp