3 ECOGRAFE IDEALE IN MEDICINA DE FAMILIE

3 ECOGRAFE IDEALE IN MEDICINA DE FAMILIE

in Blog, Ecografe

Atunci cand sunteti in cautarea ecografului ideal specialitatii dumneavoastra clinice, poate deveni o provocare sa gasiti unul care sa fie performant, dar prietenos cu bugetului cabinetului dumneavoastra.

De fapt, aceste doua calitati merg rareori mana in mana.

Multi profesionisti din domeniul sanatatii sunt pusi in situatia de a alege intre a achizitiona un ecograf mai scump sau a cheltui mai putini bani, dar acceptand compromisul de a obtine rezultate de calitate si viteza de examinare a pacientilor mai scazute.

Cu toate acestea, nu trebuie sa va mai faceti griji ca nu veti putea oferi pacientilor dumneavoastra cele mai bune ingrijiri posibile, deoarece la Numeris Medical ne dorim ca echipamentele medicale pe care le furnizam sa intruneasca nevoile dumneavoastra clinice la costuri accesibile, oferindu-va diverse posibilitati de plata.

Asa ca am pregatit o lista de trei ecografe ideale in medicina de familie:

ECOGRAFUL STATIONAR DOPPLER COLOR VINNO X1

Ecograful Vinno X1, ca nivel de performanta si pret, se preteaza in mod deosebit ecografiilor generale. VINNO X1 confera performanta sporita, intr-o configuratie flexibila, cu design compact, ce satisface o gama larga de exigente clinice, la un pret excelent.

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:

 • Monitor LED de 15 inch pentru o vizualizare ideala a imaginilor
  Ecran tactil de 8 inch asigura ergonomie in utilizare
 • Conector sonda plat fara pini externi pentru o utilizare confortabila
  Hard disk: 250 GB SSD CTA
 • Slot de iesire video/imprimanta
  Platforma Flyinsono pentru second opinion si examinare la distanta

ECOGRAFUL PORTABIL VINNO A5


Daca va deplasati intre cabinete sau locuintele pacientilor, un ecograf portabil este exact ceea ce aveti nevoie. Asemeni ecografului VINNO X1, ecograful VINNO A5 este un sistem compact cu un flux de lucru facil, oferind imagini de calitate superioara.Datorita dimensiunii si greutatii reduse a acestuia, va asigura mobilitate.

Daca aveti un buget mai restrans, insa va doriti aceeasi performanta si calitate a imaginilor ultrasonografice, ecografele ultraportabile VINNO Q sunt o varinata excelenta.

Acestea va oferta portabilitate si performante imagistice de inalta calitate, iar datorita rezistentei la praf si lichide, acestea se pot scufunda in solutii dezinfectante.

Gama de ecografe ultra-portabile Vinno Q se instaleaza pe tablete/laptop-uri cu ecran tactil si vin in 3 variante constructive, avand frecvente ajustabile:

 • convex (2-5 MHz),
 • liniar (6-16 MHz),
 • phased array (1-4 MHz)

Combinate cu un design compact si o interfata simplu de utilizat, aceste ecografe va ofera functionalitate de top la preturi foarte rezonabile.

Numeris Medical este furnizor de echipamente de imagistica medicala

De mai bine de douazeci de ani, Numeris Medical ofera cele mai recente imbunatatiri tehnologice in domeniul imagisticii medicale. Echipamentele medicale furnizate de noi sunt concepute pentru a ajuta cadrele medicale sa performeze zilnic. 

Daca doriti o testare demonstrativa gratuita a ecografelor VINNO?

Telefon
WhatsApp