Unde gasiti cele mai bune echipamente de imagistica medicala

Unde gasiti cele mai bune echipamente de imagistica medicala din Romania?

in Blog, Ecografe

Daca sunteti in cautare de echipamente noi de imagistica medicala, este important ca inainte de toate sa va setati obiectivele si bugetul de investit. 

Odata ce decideti ce aveti nevoie, este timpul de a cauta distribuitorul care sa va satisfaca aceste necesitati.

Fie ca doriti sa faceti un upgrade ecografelor, sistemelor de mamografie, radiologie sau chiar sa va completati clinica cu aparatura medicala diversa, la Numeris Medical gasiti echipamente medicale pentru aproape toate tipurile de specializari, asigurandu-va service și mentenanta autorizate. 

Ecograful VINNO G80 utilizat în Clinica Echilibrium

Cine suntem noi?

Reprezentatii nostrii acoperă toata tara, astfel incat echipamentele noastre pot ajunge cu usurinta la dumneavoastra in testare si astfel va puteti fundamenta decizia de achizitie in totala cunostinta de cauza.

În 1997, am pornit ca echipa din pasiunea noastra pentru medicina si echipamente medicale. Astazi, 24 de ani mai tarziu, ne numaram printre cei mai importanti distribuitori de dispozitive medicale din Romania, activi.

Ne facem remarcati prin deschiderea spre tehnologiile inovative si de ultima generație ce aduc reale beneficii utilizatorilor, prin simplificarea fluxului de lucru si performanta dovedita. Datorita platformei de telemedicina, Flyinsono, furnizam acces live la investigatii ultrasonografice la distanta si oferim posibilitati de analiza si masurare a ecografiilor efectuate pe pacienti pentru obtinerea de “second opinion” atunci cand situatia sanatatii pacientului o impune.

Conferinței Maramureșul Medical Ediția 2022.
Flyinsono – prima platforma online dedicata ultrasonografiei

Aplicatia de telemedicina Flyinsono este compatibila cu ecografele VINNO, distribuite de Numeris Medical, putand fi integrata si pentru alte tipuri de aparate ultrasonorafice.

Descoperiti gama noastra de echipamente medicale:

Telefon
WhatsApp