4 lucruri pe care nu le stiai despre sistemul de mamografie cu tomosinteza

4 lucruri pe care nu le stiai despre Sistemul de Mamografie cu Tomosinteza, Clarity 3D

in Blog, Mamografe

Mamografia prin tomosinteza este o metoda avansata de investigare a sanului, utilizata în principal in depistarea si diagnosticarea cancerului mamar in diferite stadii de dezvoltare. 

Planmed Clarity 2D
Planmed Clarity 2D

Detectarea in stadii incipiente a formatiunilor tumorale 

Datorita modului de captare și recompunere tridimensionala a imaginii, formațiunile tumorale pot fi detectate în stadii incipiente, tratamentul avand astfel o rata mare de succes. 

Destinat tuturor procedurilor de screening

Sistemul de mamografie Clarity 3D, Planmed este destinat atat screening-ului mamar, examinarilor adiacente, cat si procedurilor de biopsie, redand imagini exceptionale in cazul microcalcificarilor si a altor tipuri de structuri delicate, intrucat miscarea tubului este continua pe parcursul tomosintezei, detectorul este sincronizat cu miscarea tubului, aliniindu-se permanent pe imaginea focalizata, iar intre expunerile imaginii proiectate, detectorul revine la pozitia initiala.

Evidentierea structurii tesuturilor mamare

Imaginile redau toate structurile tesuturilor delicate ale sanului, nefiind necesare multe operatiuni de post-procesare a imaginii. Egalizarea grosimii, optimizarea scarii de gri, imbunatatirea contrastului, a delimitarilor si a liniei pielii si reducerea zgomotului, sunt optimizate la fiecare imagine captata, indiferent daca sanului pacientei are densitate mare, sau detine implant mamar.

Flux usor de utilizat

Software-ul dezvoltat de Planmed ofera un flux de lucru usor pentru tehnician, dispunand de protocoale automate de suspendare si instrumente simple, concepute pentru investigatii diferite. Softul este compatibil IHE (Integrating the Healthcare Enterprise), asadar este si compatibil DICOM.

Sistemul de mamografie cu tomosinteza Clarity 3D este un instrument de diagnostic care ofera medicilor posibilitatea de a detecta si diagnostica complet automatizat tumorile mamare, pe baza unor date 3D de mare precizie.

Telefon
WhatsApp