Ce este tehnologia Pure Wave?

Ce este tehnologia Pure Wave?

in Blog, Ecografe

Tehnologia Pure Wave reprezintă o inovație în domeniul imagisticii medicale, fiind utilizată pentru a îmbunătăți performanța vizuală a imaginii ecografice. Tehnologia Pure Wave dezvoltată de producătorii ecografelor VINNO se caracterizează prin calitate și precizie superioare.

Când vorbim despre ecografe, inevitabil discutăm despre tehnologie, iar Pure Wave este  doar una dintre ele. Realitatea este că ecografia și inovația sunt doi termeni care nu pot fi despărțiți, deoarece apar mereu alte noi tehnologii, destinate să îmbunătățească acuratețea diagnosticului medical. 

La Numeris Medical avem o viziune clară, și de aceea punem la dispoziția dvs. aparatură medicală de ultimă generație, menită să vă eficientizeze timpul de examinare al pacienților și să vă ajute in oferirea de  diagnostice precise. 

Ecografele cu tehnologia Pure Wave redau o imagine mai clară și cu mai puține artefacte.

Pure Wave este o tehnologie implementata in ecografele din gama superioara, precum:  VINNO G65, ecograful portabil VINNO 6 și vârful de gamă Ultimus 9E.

Dacă doriți mai multe informații despre ecografele marca VINNO și funcțiile pe care le integrează, nu ezitați să ne contactați! 

Telefon
WhatsApp