3 Moduri de a vă îmbunătăți serviciile clinicii dvs. medicale!

3 Moduri de a vă îmbunătăți serviciile clinicii dvs. medicale!

in Blog, Ecografe

Creșterea costurilor serviciilor de asistență medicală și a gradului de conștientizare a erorilor medicale au atras atenția asupra nevoii de îmbunătățire a calității serviciilor asistenței medicale din România.

Astăzi, multe eforturi privind siguranța pacienților, coordonarea eficientă a îngrijirii acestora și reducerea costurilor sunt în curs de implementare pentru îmbunătățirea serviciilor medicale.Așadar, am pregătit pentru voi 3 modalități eficiente de a vă spori calitatea serviciilor medicale din clinicile dvs.

  1. Utilizarea echipamentelor de ultimă generație

Tehnologiile medicale permit diagnosticarea precisă a problemelor de sănătate a pacienților dvs., facilitând intervenția în timp util și îmbunătățirea rezultatelor. Echipamentele de imagistică medicală inovatoare pot ajuta cadrele medicale să identifice mai bine pacienții care au nevoie de atenție suplimentară. 

Aceste lucruri sunt posibil de realizat cu ajutorul funcțiilor create pe algoritmi de Inteligenta Artificiala  cu ecografele din gama VINNO, care detectează și analizează automat anumite leziuni, contribuind astfel la depistarea timpurie a cancerului sau a altor tipuri de patologii

2. Servicii de asistență medicală la distanță

Telemedicina devine tot mai utilizată în zilele noastre, inclusiv în specializările medicale pentru care ecograful este principalul instrument de diagnosticare.

Telemedicina poate reduce costurile asistenței medicale, poate crește eficiența și veniturile dvs., poate oferi pacienților acces rapid la serviciile de asistență medicală, mai ales in zonele izolate și, în cele din urmă, poate genera pacienți mai fericiți și mai sănătoși care vor rămâne fideli clinicii și serviciilor dvs. 

Flyinsono este o platformă de telemedicină destinată cadrelor medicale, furnizând acces live la investigații ultrasonografice la distanță și oferind posibilități de analiză și măsurare a ecografiilor efectuate pe pacienți pentru obținerea de“second opinion” atunci când situația sănătății pacientului o impune.

Aplicația de telemedicină Flyinsono este compatibila cu ecografele VINNO, distribuite de Numeris Medical, putand fi integrata si pentru alte tipuri de aparate ultrasonorafice 

Flyinsono – prima platforma online dedicata ultrasonografiei

3. Dezvoltarea dvs. și a personalului medical

Ca in orice afacere care furnizeaza servicii, personalul este cel mai mare atu al companiei

In consecinta, trebuie să aveți grijă de personalul medical pentru a beneficia de întregul lor potențial și de a oferi servicii medicale de calitate. Din acest motiv, oferirea de cursuri, webinarii și traininguri acreditate personalului dvs. medical, este imperativă pentru operarea unei practici medicale de succes. 

Webinariile și cursurile acreditate, marca Eduson, vă pot ajuta la creșterea reputației dvs. atât în rândul pacienților, cât și în rândul pietei competitionale. Pacienții vor beneficia de valoarea generata de eforturile dvs. de formare a personalului medical și, deoarece pacienții mulțumiți sunt sursa dvs. cea mai valoroasă de recomandari, este posibil să aveti ca rezultat un flux mare de pacienti noi.

Doiți să fiți mereu la curent cu noutatile noastre? Abonați-vă la Newsletter-ul Numeris Medical! 

Telefon
WhatsApp