Cum sa alegeti cel mai bun ecograf portabil potrivit nevoilor dvs?

Cum sa alegeti cel mai bun ecograf portabil pentru nevoile dvs?

in Blog, Ecografe

Ecografele portabile au devenit o optiune populara pentru cadrele medicale din diverse specialitati clinice. De la OB/GYN, cardiologie la medicina de urgenta pana la ortopedie si multe altele, un ecograf portabil de calitate va permite sa examinati rapid si eficient pacientii, de oriunde v-ati afla.

Cu noile ecografe portabile VINNO, nu mai trebuie sa faceti compromis intre calitatea imaginii si dimensiunea aparatului. In aceast articol oferim toate informatiile necesare in alegerea ecografului portabil potrivit nevoilor dvs. clinice intr-un buget avantajos.

Ecografele portabile pot fi utilizate in aproape orice situatie medicala in care spatiul (si, in unele cazuri, timpul) este limitat. Datorita mobilitatii lor, ecografele portabile VINNO sunt, de asemenea, potrivite atunci cand trebuie sa examinati pacientii mobilizati la pat sau in alte situatii care impun deplasarea dvs. la pacient.

Motivele enumerate mai sus si pretul tot mai accesibil a ecografelor portabile, a facut ca medicii de familie sa fie primii profesionisti din domeniul medical care au adoptat aceste aparate portabile in cabinetele lor. Alte domenii medicale in care utilizarea ecografelor portabile s-a dovedit a fi extrem de benefica includ:

  • Vascular
  • Musculo-scheletal
  • Cardiac
  • Anestezie/Managementul durerii
  • Medicina de Urgenta
  • OB/GYN

Datorita calitatii imbunatatite a imaginii, uilizarea aparatelor ultrasonografice portabile in aceste domenii a crescut substantial in ultimii ani.

In general, frecventa mai mare si procesarea mai rapida sunt caracteristici gasite la ecografele cu pret ridicat, insa ecografele portabile VINNO revolutioneaza piata medicala prin tehnologii de inalta calitate la un pret extrem de avantajos.

ECOGRAFUL PORTABIL VINNO A5

Ecograf portabil color VINNO A5

Ecograful portabil color VINNO A5 este un sistem compact, cu un flux de lucru facil si imagini de inalta calitate. Fiind multidisciplinar, poate fi folosit intr-o gama larga de aplicatii.
Permite fixarea acestuia pe un cart, ce este ajustabil pe inaltime, prin care se asigura utilizarea in spatii de dimensiuni reduse.
VINNNO A5 are un design compact, cu greutate redusa si flexibilitate crescuta in utilizare.
Sistemul are un timp foarte redus de pornire iar bateria interna de mare capacitate permite un timp de utilizare indelungat.

SPECIFICATII:
– Imagini in mod duplex/triplex;
– Platforma RF – ofera mai multa informatie si imagini mai clare;
– Imagine mod Armonic;
– Imagistica 3D/4D – se obtin imagini volumetrice de o calitate ridicata;
– VFusion – imbunatateste rezolutia de contrast si delimitarea structurilor fiziologice;
– VSpeckle – elimina zgomotul din imagini;

ECOGRAFUL PORTABIL VINNO 5

Ecograf portabil color VINNO 5

Ecograful portabil VINNO 5 beneficiaza de experienta si cercetare in domeniul tehnologiei cu ultrasuneteprin care VINNO asigura tehnologii inovative, adaptabile la cerintele utilizatorilorsi cu performante ridicate. Platforma revolutionara RF ofera tehnologii de procesare a imaginii de inalta calitate.
Dispozitivul vine cu mai multe functii de obstetrica si ginecologie si nu numai,printre care aplicatiile 3D/4D, MCut si AutoNT. Tehnologii de randare speciale redau detaliile de interes, chiar si din zonele adiacente. Interfata touchscreen 3D/4D permite utilizatorului sa roteasca si sa mareasca imaginea cu degetele, in functie de necesitati.

SPECIFICATII:

Imagini in mod duplex/triplex;
Platforma RF – ofera mai multa informatie si imagini mai clare;
Randare speciala 4D, utila in achizitia imaginilor fetale;
VTissue – imbunatateste imaginea la la pacientii dificili;
VFusion – imbunatateste rezolutia de contrast si delimitarea structurilor fiziologice;
VSpeckle – elimina zgomotul din imagini;

ECOGRAFUL PORTABIL VINNO 6

Ecograf portabil color VINNO 6

Ecograful VINNO 6 este un sistem portabil, ce are inglobata cea mai noua tehnologie RF ultrasonica. Dispozitivul este performant, cu multiple functii, fiind totodata usor si de dimensiuni reduse.
Echipamentul este versatil, fiind pretabil pentru utilizare in:
Sala de operatii – tehnologia Needle Enhancement faciliteaza punctia cu precizie.
UPU/Exterior – permite un proces de invatare intuitiv, care ofera instructiuni de utilizare cuprinzatoare si profesioniste. Functia de transfer inclusa asigura transmiterea datelor eficient si suporta in acelasi timp si diagnosticarea la distanta.
Fizioterapia recuperatorie – sonda liniara XCcen opereaza pana la 23 MHz, furnizand imagini excelente ale tesuturilor superficialeATI – sondele cu tehnologia Pure Wave asigura o mai buna penetrare a tesutului si o reprezentare excelenta a nuantelor de gri.

ECOGARFUL PORTABIL VINNO 8

Ecograf portabil color VINNO 8

Folosindu-se tehnologia multicanal se imbunatateste rezolutia si penetrabilitateaa. Algoritmii de post-procesare avansati ofera imagini de inalta calitate.
Gama larga de unelte concepute pentru diagnosticul cardiac permit efectuarea de diagnostice cuprinzatoare, de mare acuratete. Interfata este intuitiva, eficientizandu-se fluxul de lucru.
Sondele monocristal oferie de VINNO, redau o imagine excelenta atat in scara de gri, cat si in modurile color, datorita sensibilitatii lor superiorare.

SISTEMELE ULTRAPORTABILE VINNO

Aceste sisteme se utilizeaza cu ajutorul tabletelor sau a altor dispozitive portabile prin intermediul conectorului USB Tip C.

Componenta hardware a fost dezvoltata pentru a obtine date de inalta fidelitate.
Algoritmii de procesare a imaginilor utilizeaza datele colectate in timp real fara pierderi, livrandu-se astfel imagini de inalta calitate care satisfac nevoile utilizatorilor in diagnosticarea clinica.

Printre pachetele software se regasesc: calculul Auto IMT, Auto EF, Auto optimizare imagini, precum si un tutorial extins de utilizare a transductorilor in diversele aplicatii.

Sistemele ecografice din gama Q sunt compacte, cu o constructie solida de inalta calitate, ce au o protectie ridicata la umezeala si praf, putand fi scufundate in dezinfectanti

Sunati la Numeris Medical pentru achizitionarea ecografelor portabile VINNO!

Dimensiunea, portabilitatea si accesibilitatea lor au facut ca sistemele ecografice ultra-portabile VINNO sa fie o alegere populara pentru specializari ca medicina de urgenta, anestezie si terapie intensiva sau medicina sportiva.

Cand cautati ecograful portabil ideal pentru nevoile dvs., cu un raport bun intre pret si performanta, va poate ajuta ca un expert sa va ghideze in alegerea ecografului potrivit nevoilor dvs.

Pentru consultanta in achizitie , sunati astazi la Numeris Medical 0730 033998

 

Telefon
WhatsApp