Inovații în tehnologia de uz medical

Top 3 inovatii in tehnologia de uz medical

in Ecografe

Care sunt cele top 3 inovatii in tehnologia de uz medical care te vor ajuta in examinarea eficienta si rapida a pacientilor?

Anul 2022 va depasi normalitatea cu care ne-am obișnuit pana acum. Oferindu-ne o listă intreaga de progrese in tehnologiile de uz medical. Unul dintre aceste progrese medicale il reprezinta utilizarea inteligenței artificiale in ultrasonografie. 

Ecografele VINNO pot ajuta in detectarea leziunilor si malformatiilor. Folosindu-se de cele mai recente instrumente bazate pe algoritmi de inteligenta artificiala, precum: VAid (Vinno Artificial Intelligence Detection), VAim (Vinno Artificial Intelligence Measurements).

Inteligenta artificiala în medicina. Detectarea malformatiilor cu ajutorul inteligentei artificiale
Furnizor de echipamente medicale Numeris Medical. Cele mai bune ecograful la preț competitiv pe piața

O alta tendinta este calitatea imaginilor in adancime transmise de transductorii VINNO. Aceste caracteristici  devin indispensabile mai ales medicilor chirurgi, in ghidajul acelor de biopsie.

Distribuitor de echipamente medicale în România. Numeris Medical utilizează transductori de calitate superioara

Telemedicina sau îngrijirea medicala la distanta este o tendinta care va lua amploare  in 2022. Va deveni un mijloc excelent de a oferi ingrijiri medicale persoanelor care locuiesc in zone izolate,  unde accesul la specialisti este restrans. Tehnologia diagnosticarii la distanta va ajuta medicii din diferite orase si tari sa examineze de la distanta pacientii. Oferind o a doua opinie si comunicand direct cu alte centre medicale.

Aplicație de telemedicina destinate cadrelor medicale. Telemedicina B2B. Aplicație de diagnosticare la Distanta între cabinetele medicale

Sunteti in cautare de ecografe care sa intruneasca aceste inovatii medicale?

Numeris Medical este unic distribuitor a sistemelor de imagistică ultrasonografica. Va oferim echipamente de calitate superioara la preturi extrem de competitive.

Telefon
WhatsApp