Flyinsono - Ultrasonografia în Telemedicină

Flyinsono – Ultrasonografia în Telemedicină

in Blog, Telemedicina

Într-o lume în care timpul parca se contracta, lipsa specialiștilor medicali se accentueaza si accesul la servicii medicale de calitate este tot mai greoi, platforma online Flyinsono vine în sprijinul personalului medical și al sănătății populației prin facilitarea transmiterii datelor ultrasonografice ale pacientilor de la cabinetul medical catre marile centre medicale specializate, scurtand astfel timpii necesari obtinerii unei programari, reducand costurile pacientilor cu transportul si a timpului pierdut, in vederea obtinerii unui diagnostic specializat.

Live Us:

Prin intermediul acestei aplicații, medicii pot consulta specialiști din diverse zone, oferindu-le posibilitatea de a vedea investigațiile în timp real și de a interveni cu instrucțiuni și diagnostice în timpul procedurii. Această interacțiune rapidă și eficientă contribuie la obținerea celor mai bune rezultate și la scurtarea timpului de decizie, în special în cazurile complexe și urgente.

Flyinsono - Ultrasonografia în Telemedicină

Remote Us:

Investigațiile ultrasonografice pot fi stocate într-un server tip cloud, permițând accesul de oriunde și oricând, pentru analize ulterioare și interpretări. Utilizatorii autorizați pot adăuga măsurători și concluzii proprii, generând un raport de diagnostic complet care poate fi atașat dosarului pacientului. Aplicația are capacitatea de a trimite datele direct către sistemul de informații al spitalului, asigurând securitatea maximă a datelor stocate în cloud.

Online Training:

Această aplicație facilitează accesul la cursuri online oferite de profesori specializați în domeniul ultrasonografiei, combinând aspectele teoretice cu aplicații practice pe echipamente medicale. Cursanții, fie medici interesați să își îmbunătățească competențele în ecografie, fie rezidenți în căutarea unei specializări, pot vizualiza cursurile live, inclusiv secțiunea dedicată ecografului. Prin urmărirea modului în care se preiau și se analizează diferitele secțiuni de interes, participanții pot interacționa cu profesorul prin chat. De asemenea, cursurile pot fi accesate ulterior înregistrării, fiind stocate în cloud pentru o vizionare flexibilă.

Flyinsono este o platformă inovatoare care revoluționează domeniul ultrasonografiei în telemedicină. Prin funcționalitățile sale avansate, platforma aduce avantaje semnificative în îmbunătățirea diagnosticului și în furnizarea unei îngrijiri medicale de calitate, indiferent de obstacolele geografice sau de timp.

Telefon
WhatsApp