Lansarea noilor ecografe VINNO: Ultimus 9E și VINNO 10 la Școala de Vară de Ultrasonografie din Constanța

Lansarea noilor ecografe VINNO: Ultimus 9E și VINNO 10 la Școala de Vară de Ultrasonografie din Constanța

in Blog, Ecografe

Într-o atmosferă plină de entuziasm, Școala de Vară de Ultrasonografie de la Constanța a găzduit si lansarea celor două noi modele de ecografe care promit să aducă un plus de inovație in lumea medicală: VINNO Ultimus 9E și VINNO 10. Peste 900 de medici s-au adunat online și onsite pentru a fi primii care testează noile tehnologii ultrasonografice integrate. 

Tot în această perioada, Barcelona a fost gazda unui eveniment internațional de mare amploare, marcând lansarea ecografului VINNO Ultimus 9E. Această reuniune internațională a adunat distribuitori și specialiști din întreaga lume, pentru a explora și descoperi noi și fascinante aplicații integrate in ecografele premium de la VINNO. Împreună, această comunitate globală promite să aducă inovație și inspirație în lumea ultrasonografiei.

VINNO Ultimus 9E: Imagini de Înaltă Rezoluție cu module de Inteligență Artificială

VINNO Ultimus 9E este un ecograf construit pe noua platformă software MUSE, care oferă imagini de cea mai înaltă calitate prin trei modalități de achiziție: liniară, zonală și multi-plană. Cu un procesor capabil de un frame-rate de până la 20.000 de imagini pe secundă, acest ecograf promite o viteză de procesare de până la 300 de ori mai mare decât a ecografelor convenționale. Acest lucru se traduce în:

 • Rezoluție înaltă a imaginii
 • Sensibilitate Doppler crescută
 • Performanță ridicată în ecografia cu substanță de contrast
 • Sensibilitate ridicată în detectarea structurilor de țesut în elastografia ShearWave
 • Acuratețe înaltă în evaluarea elasticității vaselor de sânge în modul Pulse Wave Velocity
 • Evaluarea simultană a funcției diastolice și a stenozei carotidiene cu ajutorul funcției Doppler Multimodal
 • Evaluarea automată a gradului de ateroscleroză prin funcția AMAS
VINNO Ultimus 9E: Imagini de Înaltă Rezoluție cu module de Inteligență Artificială

VINNO 10: Ecograf Portabil de Vârf cu Tehnologie Avansată

VINNO 10: Ecograf Portabil de Vârf cu Tehnologie Avansată

VINNO 10 este noul vârf de gamă al ecografelor portabile, echipat cu platforma software VLucid 2.0. Cu un modul VFlow+ pentru filtrarea adaptativă a fluxului de culoare și transductori PureWave, VINNO 10 oferă o calitate a imaginii fără precedent, servind specialiștii din ATI, Urgențe, Medicină Sportivă și Imagistică Generală. De asemenea, integrează module software de inteligență artificială pentru tiroidă și ficat, elastografie ShearWave și ghidaj pentru biopsii.

Pentru a vă convinge de puterea acestor dispozitive, vă invităm să solicitați o testare demonstrativă gratuită a ecografelor VINNO Ultimus 9E și VINNO 10.


  Telefon
  WhatsApp