ECOGRAFUL VINNO ULTIMUS 9E: Redefinirea Ultrasonografiei

ECOGRAFUL VINNO ULTIMUS 9E: Redefinirea Ultrasonografiei

in Blog, Ecografe

Într-o lume în care tehnologia avansează mai rapid ca niciodată, domeniul imagisticii medicale ultrasonografice nu face nicio excepție! 

Reprezentând vârful inovației în ultrasonografia dezvoltată de Vinno, ecograful Ultimus 9E este pregătit să furnizeze informație ultrasonografică prețioasă domeniului medical.

Este un ecograf construit pe noua platforma software MUSE, care permite reconstrucția celor mai bune imagini prin 3 modalități de achiziție a acestora: liniară, zonală și multi-plană.

Cu un procesor care promite un frame-rate de până la 20.000 de imagini pe secundă, VINNO Ultimus 9E oferă o viteză de procesare de până la 300 de ori mai mare decât a ecografelor convenționale. Această performanță uluitoare se traduce într-o serie de avantaje esențiale pentru diagnosticul medical:

 • Rezoluție înaltă a imaginii;
 • Sensibilitate Doppler crescuta;
 • Performanta ridicata in ecografia cu substanta de contrast;
 • Sensibilitate ridicata in detectia structurilor de tesut utila in elastografia ShearWave;
 • Acuratete inalta in evaluarea elasticitatii vaselor de sange in modul Pulse Wave Velocity;
 • Evaluarea simultana a functiei diastolice si a stenozei carotidiene cu ajutorul functiei Doppler Multimodal;
 • Evaluarea automata a gradului de ateroscleroza prin functia AMAS.

Nu în ultimul rând, VINNO Ultimus 9E integrează inteligența artificială în sistemul său de operare, ceea ce face posibilă sugerarea anumitor patologii prin simpla activare a modulelor inteligente. În prezent, modulele de inteligență artificială sunt active pentru patologiile de ficat, tiroidă, sân și obstetrică, îmbunătățind considerabil procesul de diagnosticare.

Din punctul de vedere al arhitecturii, ecograful Ultimus 9E este echipat cu un monitor de înaltă rezoluție LED de 24 de inch, ecran tactil capacitiv cu posibilitate de inclinare până la 60 de grade și o interfață customizabilă. De asemenea, consola sa este ajustabilă sus-jos și stânga-dreapta, oferind medicilor libertate de miscare. Cu 6 porturi de sonde (5 active și 1 de parcare), acest ecograf este un instrument versatil pentru a acoperi o gamă largă de aplicații medicale.

Ecograful ULTIMUS 9E nu este limitat la o singură specialitate! Este o unealtă versatilă care se adresează unei game largi de specializari medicale. 

Va invitam sa-l testati la sediul nostru sau in cabinetele dvs. medicale!


  Telefon
  WhatsApp