Rolul tehnologiei avansate in medicina moderna

Rolul tehnologiei avansate în medicina modernă

in Blog, Ecografe

In medicina moderna, tehnologia avansata a devenit un element vital pentru diagnosticul si managementul afectiunilor medicale. Printre echipamentele de diagnostic esentiale se numara si ecografele marca VINNO (China), o unealta de diagnostic neinvaziva care utilizeaza ultrasunete pentru a vizualiza structurile interne ale corpului uman.

Ecografiile au evoluat semnificativ de-a lungul anilor, dezvoltand tehnologii de varf, cum ar fi VAIM (Vinno Artificial Intelligence Measurement), VShear (elastografia ShearWave) si VLuminous Flow Imaging (fluxul sangvin in 3D).

 • VAIM: Inteligenta artificiala pentru identificarea leziunilor si masurari precise
  Functia VAIM, dezvoltata de producatorii ecografelor Vinno, reprezinta un avans semnificativ in domeniul imagisticii medicale. Acest modul software de inteligenta artificiala utilizeaza o baza vasta de date a pacientelor din sfera obstetricala si ginecologica, inclusiv nou-nascuti, pentru a identifica si masura automat diverse structuri anatomice.
  VAIM este impartit in module specializate:
 • VAIM Follicle: identificarea si masurarea foliculilor;
 • VAIM OB: identificarea si masurarea in mod precis a structurilor obstetricale;
 • VAIM Pelvic: evaluarea structurilor pelvine si identificarea eventualelor anomalii;
 • VAIM Hip: evaluarea automata a soldului nou-nascutului.
  Aceste module inteligente VAIM aduc o mare valoare in diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor, asigurand o precizie si eficienta crescute.

VShear: Cuantificarea rigiditatii tesuturilor

VShear reprezinta modul elastografic Shear Wave in ecografele premium marca VINNO. Aceasta tehnologie neinvaziva permite cuantificarea rigiditatii tesuturilor, fiind deosebit de utila in diverse aplicatii, cum ar fi: imagistica ficatului, sanilor, tiroidei, prostatei, rinichiului, colului uterin, splinei si a sistemului musculo-scheletal (MSK). Masurarea acestei rigiditati ajuta la diagnosticarea si monitorizarea bolilor care afecteaza aceste tesuturi, oferind informatii cruciale pentru un plan de tratament adecvat.

VLuminous Flow Imaging: Vizualizarea fluxului sanguin in 3D

Tehnologia VLuminous Flow Imaging aduce o perspectiva super stereoscopica asemanatoare 3D asupra fluxului sanguin. Aceasta ofera o vizualizare intuitiva, vie si tridimensionala a circulatiei sanguine in diverse parti ale corpului. Imaginile tridimensionale si detaliate ale fluxului sanguin contribuie la o mai buna intelegere a dinamicii acestuia si pot fi esentiale in diagnosticul afectiunilor cardiovasculare si al altor boli vasculare.
Capacitatile acestor tehnologii permit medicilor sa ofere o ingrijire mai eficienta si personalizata pacientilor, imbunatatind astfel calitatea vietii acestora.

Telefon
WhatsApp