Numeris Medical: Echipamente medicale performante

Numeris Medical: Echipamente medicale performante

in Blog, Ecografe

Numeris Medical este o companie cu o istorie bogata si o reputatie solida in domeniul distributiei de echipamente medicale, cu orientare clara catre satisfacerea nevoilor clientilor.

Fondata in 1997, suntem una dintre primele companii din Romania specializate in distribuirea echipamentelor de imagistica medicala. Cu o echipa dedicata si competenta, dovedita in peste doua decenii de activitate, ne propunem sa prezentam beneficiile serviciilor noastre pentru profesionistii din domeniul medical.

1. Experienta si Expertiza

Cu o experienta vasta in distribuirea de echipamente medicale, ne propunem sa fim mereu alaturi de clientii nostri pentru a le oferi dispozitive cu preturi convenabile, dar fara a face rabat de calitatea acestora.

2. Asistenta si Consultanta Profesionala

Echipa noastra de reprezentanti este disponibila in intreaga tara pentru a va oferi consultanta si asistenta personalizata.

Va sprijinim in alegerea echipamentului potrivit specializarii si bugetului dumneavoastra, precum si sisteme de rate in parteneriat cu BT-Divizia pentru Medici.

3. Testare Demonstrativa si Evaluare Gratuita

Pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere, va oferim posibilitatea de a testa gratuit diferitele sisteme ecografice Vinno. Puteti opta pentru testare la sediul nostru sau la clinica dumneavoastra.

Aceasta etapa va permite sa evaluati performanta echipamentului inainte de achizitie, fara obligatii.

4. Instalare Profesionala si Training Specializat

Oferim servicii complete, de la livrare si instalare, la instruirea adecvata pentru utilizarea corecta a echipamentului. Va oferim training personalizat pentru a va asigura ca beneficiati la maximum de functionalitatile echipamentului medical.

5. Service si Mentenanta Prompta

Sistemele de imagistica medicala beneficiaza de o garantie de 24 de luni si asiguram interventii rapide in cazul unor defectiuni. De asemenea, oferim servicii de mentenanta si asistenta post-garantie, asigurandu-ne ca echipamentele distribuite de noi functioneaza optim pe termen lung.

6. Servicii de Telemedicina

Suntem la curent cu tehnologiile inovatoare si dezvoltam solutii de telemedicina avansate. Prin aplicatia “Tele-View” si platforma “FlyinSono”, oferim acces live la investigatii ultrasonografice la distanta si posibilitati de analiza si masurare a ecografiilor.

Astfel, sustinem colaborarea si schimbul de informatii intre specialisti, pentru o diagnosticare mai precisa si un tratament mai eficient.

Prin eforturile noastre constante de a aduce tehnologii de varf si de a oferi servicii integrate, ne angajam sa sustinem comunitatea medicala si sa contribuim la imbunatatirea sistemului de sanatate din Romania.

Cu Numeris Medical, veti beneficia de un partener de incredere in activitatea dvs. medicala.

Telefon
WhatsApp